Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2009

ΟΛΟ ΓΚΡΙΝΙΑ...ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ

Μαθαίνουμε οτι όλοι οι ευρισκόμενοι κοντά στην εξουσία αλλά κι αυτοί που επιθυμούν την εξουσία γκρινιάζουν γι' αυτά που γράφονται εδώ.
Τελικά ρωτάμε εμείς, γιατί γκρινιάζετε, βρε παιδιά; Αντί να κοιτάζετε να γίνετστε καλύτεροι αφού σας τα λέμε ίσια και σταράτα εσείς ενοχλείστε που τα λέμε!!
Θα έπρεπε να μας έχετε και υποχρέωση, δεν το καταλαβαίνετε; Εμείς για σας δουλεύουμε. Σκεφτείτε να έχετε μια εικόνα πραγματικότητας στο χώρο της φανατασίας! Τί θα λέγατε οτι όλα πάνε καλά; Όχι, βέβαια.
Και στο κάτω - κάτω εμείς τί πρέπει να λέμε αυτά που θέλετε εσείς για να βρεθείτε και πάλι σεκεί που θέλετε αφού δεν το αξίζετε και δεν το θέλει κι ο κόσμος;
Πρέπει να βοηθάμε στη διαμόρφωση μιας κατάστασης που βολεύει εσάς; Σοβαρευτείτε επιτέλους!! Δείτε την πραγματικότητα και γίνεττε πολίτες αυτής της πόλης.
Απ' αυτό έχει ανάγκη ο τόπος.
Επιτέλους δεν σας φταίνε οι άλλοι επειδή εσείς ούτε ξέρετε ούτε θέλετε να μάθετε.
βρίσκεστε εκέι που είστε για να υπηρετείτε το δημόσιο συμφέρον και το συμφέρον του δημότη, όχι το δικό σας!!
Έχετε μπερδευτεί, τελικά. Μπορεί, όμως, να το κάνετε και σκόπιμα. Τότε να ξέρετε σας δικαιολογεί όλος ο κόσμος. Τότε σας καταλαβαίνουν όλοι.
Μην παραπονιέστε και μην γκρινιάζετε και πολύ περισσότερο μην απιελείτε!! Γιατί κι αυτό το κάνετε. Οι απειλές δείχνουν ανθρώπους ανίκανους και ανίσχυρους, που καταφεύγουν σε πλάγιους δρόμους για να επιβληθούν.
Σας παρακολουθούμε και θα λέμε πάντα την αλήθεια όσο κι αν γκρινιάζετε ή μουρμουράτε ή απειλείτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ενάτη Συμφωνία του Μπετόβεν γίνεται 200 ετών!

Στις 7 Μαΐου 1824, στη Βιέννη, έλαβε χώρα ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στην παγκόσμια ιστορία της μουσικής: Η πρώτη παρουσίαση της Ενάτ...