Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009

ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΠΟΛΙΤΗ

Ο κ. Κώστας Πολίτης έδωσε συνέντευξη στο Ράδιο Βριλήσσια. Μεταξύ των άλλων είπε:

Αναφερόμενος στην ιστορία του Δήμου Βριλησσίων, είπε΄για την μεγάλη προσπάθεια που έγινε την περίοδο 1982 - 1986.

Δήλωσε ότι η δωδεκαετία του Δημάρχου Νίκου Παπαδόπουλου ήταν πολύ καλή για την πόλη, καθώς ο τόπος πήγε μπροστά και ο Νίκος Παπαδόπουλος υπήρξε ένας καλός Δήμαρχος.
Με μεγάλα έργα και με μια προοδευτική αντίληψη διέτρεξε η θητεία του Σταμάτη Λώλα από το 1998 έως το 2002 ανέφερε ο Κώστας Πολίτης. Τόνισε τα επιτεύγματα της απόκτησης του ΤΥΠΕΤ, του αγώνα για πάρει ο Δήμος το τένις κλαμπ και την απόκτηση της Ναυτικής Βάσης.

Τη θητεία του Αργύρη Ντινόπουλου, χαρακτήρισε ως "λαίλαπα". Μπορεί να έγιναν δυο - τρία έργα είπε αλλά καταχρεώθηκε ο τόπος.

Η σημερινή διοίκηση είναι εγκλωβισμένη από την πολιτική των δανείων του Ντινόπουλου τόνισε και δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Ούτε ένα μεγάλο έργο δεν έγινε είπε.

Επέμεινε στις καταγγελίες που είχε κάνει στον ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ, λέγοντας ότι είναι λάθος ο Νίκος Παπαδόπουλος τιμηθείς από την πόλη ως επίτιμος Δήμαρχος να είναι και έμμισθος γενικός γραμματέας του Δήμου.

Συνέχισε λέγοντας ότι είχε ζητήσει την παραίτηση του τ. Πρόεδρου της ΔΕΑΒ επειδή ήταν υπάλληλος στις επιχειρήσεις του αντιδημάρχου διοικητικών και οικονομικών υπηρεσιών τού Δήμου και δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του.

Ζήτησε την παραίτηση του αντιδήμαρχου κ. Γιώργου Δεσποτίδη μετά την έκδοση δικαστικής απόφασης σε σχέση με το μισθό του από τη ΔΕΑΒ με την οποία καλείται να επιστρέψει τα χρήματα που έλαβε.

Τέλος, αναφερόμενος στο τι πρέπει να γίνει στην αξιωματική αντιπολίτευση κατέληξε ότι ο Σταμάτης Λώλας ολοκλήρωσε τον κύκλο του και γι' αυτό δεν πρέπει να είναι υποψήφιος Δήμαρχος αλλά να έχει οπωσδήποτε σημαίνοντα ρόλο για την πόλη και ότι η παράταξη χρειάζεται ένα φρέσκο πρόσωπο.

Να καλέσουμε όλες τις άλλες παρατάξεις και τους φορείς, σε ανοιχτό διάλογο και από εκεί να προκύψει το σχήμα και ο επικεφαλής που θα διεκδικήσουν τον Δήμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ενάτη Συμφωνία του Μπετόβεν γίνεται 200 ετών!

Στις 7 Μαΐου 1824, στη Βιέννη, έλαβε χώρα ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στην παγκόσμια ιστορία της μουσικής: Η πρώτη παρουσίαση της Ενάτ...