Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2009

ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

Φήμες φέρνουν την πλευρά της παράταξης του κ. Λώλα ανάστατη. Κι αυτό γιατί ψάχνουν να βρουν υποψήφιο για τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές!!
Ο κ. Λώλας φαίνεται να έχει αποφασίσει να μην συμμετέχει, να μην είναι υποψήφιος. Φαίνεται να βρίσκεται ευνοϊκά στην υποψηφιότητα του κ. Ξένου Μανιατογίαννη. Έτσι φήμες φέρνουν τον κ. Λώλα να θέλει να δώσει το 'δαχτυλίδι' της υποψηφιότητας στον κ. Μανιατογιάννη.
Όμως οι υπόλοιποι εν δυνάμει υποψήφιοι αντιδρούν σ' αυτή τη θέση δηλώνοντας οτι θα συμφωνούσαν σε μια άλλη ουδέτερη υποψιότητα.
Ένας μύλος στην δημοτική αυτή παράταξη. Σε οποιαδήποτε ερώτηση στα στελέχη της παράταξης γιατί αυτή η έντονη αντίθεση μιλούν για ζυμώσεις φυσιολογικές και οτι η εκτίμηση αυτή περί χαμού, είναι τραγικό λάθος.
Εμείς παρακολουθούμε τις εξελίξεις αυτές και θα δούμε αν τελικά συμφωνήσουν με τις ζυμώσεις αυτές σε μια υποψηφιότητα, την οποία τελικά χρειάζονται αν θέλουν να κάνουν 'κάτι'.
Να μην υπολογίζουν σε άλλες υποψηφιότητας της απέναντι παράταξης μήπως και βγεί από σπόντα πρώτη επιλογή του τόπου η δική τους παράταξη!!
Το έργο αυτό βέβαια των δαχτυλιδιών το είδαμε και στην παράταξη του κ. Ιωαννίδη το 2006.
Περί αυτού θα μιλήσουμε αργότερα. Σήμερα συζητούμε για την πλευρά του κ. Λώλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...