Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2009

ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ κ. ΓΡΙΒΑ



Πολλές ήταν οι αποκαλύψεις του κ. Γρίβα στην συνέντυξη που έδωσε στο ραδιόφωνο Ραδιο Βριλήσσια.

Είπε για παράδειγμα οτι η σημερινή κατάσταση στη Λ. Πεντέλης είναι το αποτέλεσμα μιας πολιτικής του παρελθόντος και αναφέρθηκε στο διάστημα δημαρχίας του κ. Παπαδόπουλο. ΄

Είπε, επίσης, οτι όταν κέρδισε τις εκλογές ο κ. Λώλας, το 1998, έπαιξε βασικό παράγοντα στην εκλογή η στήριξη που του παρείχε ο ίδιος και μέσα από τους δύο υποψηφίους Παπασπηλιού και Αλιμπέρτη, τους οποίους ο κ. Λώάς ζήτησε από τον κ. Γρίβα.

Είπε, επίσης οτι επί δημαρχίας Ντινόπουλου έγιναν σημαντικά έργα διότι ο κ. Ντινόπουλος τόλμησε να ξεπεράσει τις τυπικές διαδικασίες και να προχωρήσει στην ουσία όπως για παράδειγμα την κατασκευή της πλατείας Αναλήψεως και το ΤΥΠΕΤ.

Ανέφερε, επίσης, οτι λείπει σχεδόν παντελώς το πράσινι, κόπηκαν δένδρα πάρα πολλά στη πόλη χωρίς να αναπληρωθούν.
Έμεινε πολύ ώρα στο θέμα της Λ. Πεντέλης, η οποία αντί για λεωφόρο ταχείας κυκλοφορίας που έπρεπε να είναι, όπως έλγαν, είναι βραδείας κυκλοφορίας. Οι τράπεζες και τα πολυκαταστήματα δημιουργούν σημαντικά προβλήματα και σε πεζούς και στη κίνηση των οχημάτων.

Για τη σημερινή διοίκηση δεν είχε να πει τίποτα αφού, όπως είπε χαρακτηριστικά, δεν ακούει και δεν βλέπει τίποτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...