Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ

Σε πολλούς δήμους, οι δήμαρχοι έχουν καθιερώσει τακτική επικοινωνία με τα τοπικά και μη μέσα ενημέρωσης.
Έτσι ενημερώνεται ο δημότης για κάθε ενέργεια του δημάρχου και βέβαια ποιό θα είναι το μέλλον της πόλης.
Στη δική μας πόλη μια τέτοια ενέργεια ούτε που να το φαταστείτε. Όχι μόνο από τη σημερινή διοίκηση αλλά και προηγούμενες.
Ας δώσουμε ένα παράδειγμα. Η εφημερίδα μας προκάλεσε το τότε δήμαρχο κ. Λώλα, περίοδος 1999-2002, να δώσει μια γραπτή συνέντευξη! Όμως φωνή βοώντος εν τη ερήμω!!!
Το ίδιο γίνεται και τώρα, ίσως και χειρότερα. Μην δουν εφημερίδα ή μάλλον μην δουν εφημερίδα που γράφει τα πράγματα όπως είναι!!! Κάποιοι που δεν είναι εφημερίδες έχουν μια ιδιαίτερη μεταχείριση γιατί δεν έχει άποψη, δεν κάνει κριτική, δεν λέει κάτι. Αυτό που λέει είναι να καταχωρεί διαφημιστικά μηνύματα των εξουσιαζόντων.
Μάλιστα, επειδή οι εφημερίδες και μέσα ενημέρωσης γενικά μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους, όπως οι ίδιοι εκτιμούν θα ήταν μια ευκαιρία η άμεση επικοινωνία του δημάρχου και των άλλων δημοτικών παρατάξεων μαζί τους να αποκαταστήσουν την ενδεχόμενη ανισορροπία και ανακρίβεια που δημοσίευασαν. Ας το δούν όλοι κι έτσι. Δεν κάνει κακό, καλό θα κάνει σε όλους!
Προτιμούν, όμως, όλοι να τα κάνουν όλα με μυστικισμό και κρυψήνεια!!!
Κι αυτό, που στη συνέχεια, κάνουν είναι να διαβάλλουν τα μέσα ενημέρωσης γι' αυτά που έγραψαν!!!
Αυτό λέγεται υποκρισία στην Ελληνική γλώσσα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...