Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2009

ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΟΙΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ

(ΑΠΟ ΤΟ apneagr.blogspot.com)

Το δημοτικό συμβούλιο Πετρούπολης ενέκρινε την παράταση του δημοτικού αναψυκτηρίου «Terra Petra» για άλλα τέσσερα χρόνια, μέχρι να λήξει το χρονικό περιθώριο της μίσθωσης των 16 χρόνων.Η σύμβαση είχε λήξει από τις 24/4/08.
Το ενοίκιο που πληρώνει ο εκμισθωτής είναι 10.000 ευρώ τον μήνα. Στο δημοτικό συμβούλιο έγινε μάχη, αφού οι δύο πρώην συνεταίροι, Βερούλης και Κλουκίνας, είναι στα μαχαίρια και έχει γίνει μεταξύ τους μια εμπορική αλχημεία που δεν μπορεί να βγάλει κανείς άκρη.Σε άλλο όνομα είναι η άδεια, άλλος συμμετέχει στην εταιρεία εκμετάλλευσης και άλλος τελικά εισπράττει από το ταμείο. Επί της ουσίας πάντως, όπως μου λένε, κανένα δημοτικό αναψυκτήριο δεν έχει μισθωθεί ως εμπορική χρήση. Αυτό εκμεταλλεύεται ο διαχειριστής και νομικά μπορεί να εξαντλήσει τη διάρκεια των 16 ετών. Μια καραμπινάτη παρανομία που έγινε πριν από πολλά χρόνια.Το ενοίκιο πάντως που... πληρώνει το συγκεκριμένο μαγαζί είναι ψίχουλα. Την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, εάν προσφύγει κάποιος που έχει έννομο συμφέρον, είναι βέβαιο ότι θα την προσβάλει, όπως μου λέει δικηγόρος που ασχολείται με ζητήματα αυτοδιοίκησης.Και που δείτε τι γίνετε με το φιλέτο "Άπολις" μεγάλη μάσα...Αλήθεια κ. Δήμαρχε πόσα δέντρα κόπηκαν για να του μεγαλώσετε το πάρκινγκ, ο Κακλαμάνης της Αθήνας δεν πιάνει μπάζα μπροστά σας.Ο ιδιώτης του Άπολις κοντεύει να ξεχερσώσει όλον τον λόφο...Όλα αυτά τα χτίσματα που έχει κάνει γύρω από το κεντρικό κτίριο είναι νόμιμα; Γιατί δεν τον σταματάτε; μήπως δεν μπορείτε; γιατί;Ο κ. Ταλιούρας ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου γιατί παραιτήθηκε; που τα χαλάσατε; Έχουν σχέση τα δυο αυτά τα μαγαζιά με την παραίτηση Ταλιούρα;

Η είδηση αυτή δεν θα είχε κάποιο νόημα, ίσως, για το Δήμο Βριλησσίων. Όμως διαβάζοντάς την ήλθε στο νου μου μια παρεμφερής περίπτωση με το Δήμο Βριλησσιων. Και δεν είναι ίδια γιατί, θα τονίσουμε μια διαφορά, το ενοίκειο που πληρώνει ο 'ιδιώτης' είναι της τάξης των 10000 ευρώ το μήνα!!!!!!!!!!
Στο Δήμο Βριλησσίων υπάρχει κτήμα εννέα στρεμμάτων που ενοικειάστηκε σε ιδιώτη προς εκμετάλλευση με 15000 ευρώ το χρόνο, περίπου!!!!!!!!!!!
Άντε να συγκριθούν τα ποσά.
Το κάναμε είδηση διότι δεν πρέπει να ξεχνούμε αλλά κι όσοι δεν ξέρουν να μάθουν.
Θα το επαναφέρουμε το θέμα αυτό γιατί έχει μεγάλη σημασία για το Δήμο Βριλησσίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ενάτη Συμφωνία του Μπετόβεν γίνεται 200 ετών!

Στις 7 Μαΐου 1824, στη Βιέννη, έλαβε χώρα ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στην παγκόσμια ιστορία της μουσικής: Η πρώτη παρουσίαση της Ενάτ...