Πέμπτη 26 Μαρτίου 2009

ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΦΗΜΟΛΟΓΙΑ

Με αφορμή τις φήμες που κυκλοφορούν περί συνεργασίας του δημοτικού συνδυασμού 'ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ' με επι κεφαλής τον κ. Γ. Τσούτσια η εφημερίδα μας τηλεφώνησε στον κ. Τσούτσια και τον ρώτησε για το θέμα. Η ερώτηση έχει ως εξής:

κ. Τσούτσια φημολογείται οτι υπάρχει δίαυλος πολιτικής επικοινωνίας μεταξύ σας και τμήματος του ΠΑΣΟΚ ή συνολικά του ΠΑΣΟΚ, τμήματος ή και συνολικά με την δημοτική παράταξη 'ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ' με επικεφαλής τον κ. Λώλα και με σκοπό την συνεργασία σας στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Μάλιστα, δε, σας φέρουν οτι ήδη έχει επέλθει συμφωνία. Ζητούμε να μας επιβεβαιώσετε ή να διαψεύσετε τις φήμες αυτές.

Από τον κ. Τσούτσια είχαμε την πάρα κάτω απάντηση αποσαφηνίζοντας πλήρως και οριστικά την κατάσταση :

"Αγαπητέ Κε Ζήση,Σας απαντώ απευθείας, χωρίς πολλές εξηγήσεις, που συνήθως αφαιρούν από την σαφήνεια: Όχι, δεν υπήρξε, ούτε υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο. Επιπλέον, θεωρώ ενοχλητικές τέτοιου είδους φημολογίες και «συζητήσεις», γιατί παραπέμπουν σ' ένα νοσηρό κλίμα παραγοντισμού. Όποιος θέλει να ασχοληθεί σοβαρά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, υπάρχουν ένα σωρό άλλοι τρόποι για να το πράξει. Και είναι πολλά τα ζητήματα στα οποία θα όφειλε καθένας να απαντήσει -και να συμβάλει, προτού αποδοθεί σε ασκήσεις εκλογικών σεναρίων. Γι’ αυτό εξάλλου και η Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων «Δράση για μια άλλη πόλη» δεν έχει οποιαδήποτε σχέση με το παρακμιακό μοντέλο του ιδιότυπου «βλαχοδημαρχισμού», που δυστυχώς, κυριαρχεί και στην πόλη μας.

Ευχαριστούμε τον κ. Τσούτσια για την εκφρασμένη πρακτικά διάθεσή του να απαντήσει στην ερώτησή μας κι ετσι να αποδειχθεί η σοβαρή και υπεύθυνη αντιμετώπιση της πολιτικής του παρουσίας στον τόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...