Πέμπτη 30 Απριλίου 2009

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ Η ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ

Οι εργαζόμενοι, τελικά, που επρόκειτο να προβούν σε κινητοποίηση με διαμαρτυρία έξω από το Δημαρχείο, δεν υλοποίησαν την απόφασή τους αυτή.
Εμείς, χωρίς να έχουμε πληροφόρηση, όπως έπρεπε από την πλευρά των εργαζομένων, υποθέτουμε οτι οι εργαζόμενοι πήραν για μια ακόμη φορά υπόσχεση οτι πολύ σύντομα θα πληρωθούν. Δεν θέλουμε να πιστέψουμε οτι η είδηση που είχαμε και την αναρτήσαμε ήταν απλώς ενας εκβιασμός από την πλευρά των εργαζομένων για να ασκήσουν πίεση στη διοίκηση ώστε να πάρουν την υπόσχεση!!
Και λέμε δεν θέλουμε να πιστέψουμε γιατι αυτή τη μέθοδο την ακολούθησαν και στο παρελθόν οι εργαζόμενοι με τον ίδιο σκοπό και κατέληξαν στα ίδια.
Αυτό, όμως, που φαίνεται είναι οτι επειδή ο Δήμος δεν έχει χρήματα και δεν πρόκειται να έχει και στο μέλλον, το φαινόμενο θα επαναληφθεί. Και τότε οι εργαζόμενοι θα επαναλάβουν την κίνηση αυτή; Θα δημοσιοποιήσουν ξανά την πρόθεσή τους αυτή με τον ίδιο τρόπο; Και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης θα προστρέξουν να 'συμπαρασταθούν' στο αίτημα των εργαζομένων;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...