Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 'ΔΡΑΣΗΣ'

Κυκλοφόρησε η εφημερίδα της δημοτικής παράταξης 'ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ' αριθμ. φύλλου 8.
Στην εφημερίδα υπάρχει θέμα σχετικά με το υπεράριθμο των μαθητών στα Λύκεια.
Σχετικά αναφέρεται οτι η δημοτική αρχή παρ' όλο που είχε εντοπιστεί το θέμα ως πολύ σοβαρό δεν έκανε τίποτα μέχρι σήμερα. Αναφέρεται στο γεγονός οτι δεν είναι δυνατό να δίνονται λύσεις του τύπου κατασκευής προκάτ αιθουσών στα προαύλεια των ήδη υπαρχόντων σχολείων.
Το ζήτημα αυτό Ό ΠΕΡΙΗΓΗΤΗΣ' είχε ανοίξει, είχε προκαλέσει απο διετίας και πλέον αλλά κανείς τότε δεν στήριξε και δεν έβλεπε το ζήτημα. Σήμερα ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων διαμαρτύρεται προς όλες τις κατευθύνσεις για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και η δημοτική παράταξη ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ σήμερα βλέπει το θέμα και το ανοίγει ως προτόγνωρο και πρωτότυπο.
Θα επανέλθουμε στο θέμα με περισσότερα στοιχεία για να πληροφορηθούν όλοι πώς γεννήθηκε και πότε γεννήθηκε το ζήτημα.
Αν θέλουμε να μην δείχνουμε μόνο τη δική μας θέση και να τα αναδεικνύουμε, ας παρακολουθούμε όλα τα γεγονότα στη πόλη και να τα εντοπίζουν όταν γεννιέται έτσι ώστε να υπάρχουν γρηγορότερα αποτελέσματα και βέβαια ας αναγνωρίσουν αντικειμενικά τα κακώς κείμενα σ' αυτή τη πόλη!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ενάτη Συμφωνία του Μπετόβεν γίνεται 200 ετών!

Στις 7 Μαΐου 1824, στη Βιέννη, έλαβε χώρα ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στην παγκόσμια ιστορία της μουσικής: Η πρώτη παρουσίαση της Ενάτ...