Σάββατο 23 Μαΐου 2009

ΔΗΛΩΣΗ ΦΩΤΗ ΓΡΙΒΑ: ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ


Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Φώτη Γρίβα 'Ο ΠΕΡΙΗΓΗΤΗΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ' δήλωσε οτι έχει πάρει την υπόσχεση δύο υψηλόβαθμων στελεχών του ΠΑΣΟΚ, βουλευτές της Β' Αθηνών και υπεύθυνα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, να στηριχθεί η προσπάθειά του από το κόμμα.

Προυπήρξε συνάντηση των στελεχών αυτών με τον κ. Γρίβα όπου αναλύθηκαν τα δεδομένα της τοπικής κοινωνίας και κατέληξαν οτι η προσπάθεια του κ. Γρίβα είναι δυνατό να στεφθεί από επιτυχία.

Ο κ. Γρίβας μας δήλωσε επίσης οτι έχει ήδη έλθει σε επαφή με άλλα στελέχη της τοπικής κοινωνίας και ιδιαίτερα του ΠΑΣΟΚ σε μια προσέγγιση ώστε να συσπειρώσει το χώρο και να σχηματίσει ψηφοδέλτιο.

Το στάδιο αυτό της προσπάθειας, κατά δήλωσή του, στέφεται απο επιτυχία.

Μας δήλωσε επίσης οτι πολύ σύντομα θα έχουμε ΄νέα δήλωσή του για την πορεία της δημιουργίας του νέου δημοτικού σχηματισμού.

1 σχόλιο:

  1. Θέλω να σας ενημερώσω ότι γνωρίζω έναν άλλο ενδιαφερόμενο που "έχει πάρει την υπόσχεση περισσότερων από δύο υπηλόβαθμων στελεχών του ΠαΣοΚ" για στήριξή του στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

    Οπότε, μάλλον θα απογοητευθεί ο κύριος Γρίβας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...