Δευτέρα 25 Μαΐου 2009

ΒΡΟΧΗ ΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

Οι διαμαρτυρίες αυτές δεν αφορούν τώρα δημότες δυσαρεστημένους αλλά διαμαρτυρίες εναντίον αντιδημάρχου, ο οποίος, λέγουν, οτι χρησιμοποιεί το προσωπικό του δήμου για δικές του δουλειές.
Μάλιστα μερικοί εργαζόμενοι μετέφεραν το ζήτημα αυτό και σε άλλους κι έτσι το θέμα άνοιξε. Το γεγονός αυτό, όπως λέγουν, δεν είναι τωρινό αλλά είναι χρόνια τώρα. Όμως τώρα άρχισαν να το δημοσιοποιούν γιατί τελευταία η κατάσταση έγινε άκρως προκλητική. Σε ώρα εργασίας των εργαζομένων στο δήμο, οι άνθρωποι αυτοί απασχολούνται σε κήπους και δουλειές του κ. αντιδημάρχου.
Πρέπει να πούμε οτι στη διοίκηση, δυστυχώς, το γνωρίζουν όλοι αλλά κανείς δεν μιλά. Όμως το θέμα βγήκε και το γνωρίζουν τώρα πια σχεδόν όλοι.
Καλά δεν υπάρχει ίχνος ντροπής, κύριοι; Δεν καταλαβαίνετε οτι τίποτα δεν μπορεί να ΄μείνει κρυφό όταν μάλιστα με τόσο προκλητικό τρόπο γίνονται αυτά;
Οι διαμαρτυρίες και η δυσαρέσκεια μεταφέρθηκε και σ' εμάς πολλές φορές αλλά δεν το αναδείξαμε τότε γιατί πιστεύαμε οτι θα ήταν κάτι παροδικό. Όμως οι διαμαρτυρίες αυτές είναι πολύ έντονες πια και η χρησιμοποίηση των εργαζομένων τώρα γίνεται τακτικότατα και σε ώρα εργασίας τους στο δήμο!!!!
Μάλιστα, δε, μας είπαν οτι εδώ και πέντε έξι μήνες οι εργαζόμενοι χρησιμοποιούνται δύο φορές το δεκαήμερο, τρείς και τέσσερις εργαζόμενοι ολόκληρες ημέρες.
Αν τελικά είναι έτσι τί μπορεί κανείς να πει;
Ντροπή και αίσχος, κύριοι
Οι πλατείες (γράψαμε κι εμείς γι' αυτό) δεν έχουν ποτιστεί εδώ και μήνες γιατι το προσωπικό χρησιμοποιείται για άλλους σκοπούς και το εκμεταλλεύεται ένας αντιδήμαρχος!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...