Τετάρτη 27 Μαΐου 2009

Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΦΤΩΧΕΙΑ

Δεχθήκαμε τηλεφωνήματα, τρια για την ακρίβεια, ως απάντηση στο δημοσίευμά μας για την συντήρηση των κήπων του Δήμου. Μας είπαν να πάμε να δούμε σήμερα την πλατεία Αναλήψεως για να δούμε πόσο καλά περιποιημένη είναι.
Κατ' αρχής εμείς δεν θέλουμε να κάνουμε αντιπολίτευση, θα χαρούμε η πόλη μας να είναι καθαρή, περιποιημένη. Άλλωστε τα δημοσιεύματα αυτό το ρόλο έχουν αφού όποτε κι αν έγιναν παρεμβάσεις προφορικές από εμάς ή απο δημότες αυτό που εισπράχθηκε ήταν οτι δεν έχουν δίκιο και αδιαφόρησαν οι υπεύθυνοι.
Δεύτερον, αυτό που θα πούμε είναι οτι σήμερα είναι παραμονή της Αναλήψεως και βέβαια η πλατεία πρέπει να είναι περιποιημένη αφού θα υπάρχει κόσμος πολύς στη πλατεία. Γι' αυτό, αγαπητοί φίλοι έγιναν οι παρεμβάσεις στην πλατεία. Δεν είναι επειδή έτσι πρέπει να γίνεται αλλά λόγω της γιορτής. Και σαν απόδειξη αυτού όλοι βλέπετε κάθε μέρα την πλατεία, είδατε αυτή την περιποίηση άλλες ημέρες; Οχι, ασφαλώς γιατί κι εμείς ζούμε εδώ και βλέπουμε.
Είναι αλήθεια, λοιπόν, οτι υπάρχει φτώχεια στη σκέψη και στην εργασία, στη δημιουργία. Υπάρχει φτώχεια στη πολιτική, στη διοίκηση. Έχουμε επι πολλές φορές οτι δεν υπάρχει κάν πολιτική, τίποτα δεν υπάρχει παρά μόνο ρουφιανιά, ίντριγγα και υπόγειες διαδρομές. Δείτε πόσο συσπειρωμένοι είναι οι ίδιοι οι δημοτικοί σύμβουλοι της δημοτικής παράταξης που είναι στο δήμο. Ο ένας βγάζει το μάτι του άλλου κι αυτό δεν είναι τώρα είναι από το 2003, αγαπητοί φίλοι. Κάποιοι δίδαξαν τις μεθόδους αυτές και κάποιοι ήταν πολύ καλοί μαθητές. Άριστοι θα λέγαμε.
Με φτώχεια, λοιπόν, απαντά η διοίκηση και τα παπαγαλάκια (δεν ξέρουμε το χρώμα τους) της!!! Με το 'ελάτε να δείτε την πλατεία σήμερα'
Ένας μάλιστα με τον οποίο ήλθαμε σ' επαφή μας είπε προκλητικά (παπαγαλάκι, που μια είναι με τον ένα και την άλλη με τον άλλο, για να είναι αρεστός και για προσωπικούς λόγους)
'δεν θέλετε να δείτε πώς έγινε η πλατεία'. Μα καλά, άγαπητό μας παπαγαλάκι, δεν καταλαβαίνεις οτι και μ' αυτά ακριβώς που λες εκθέτειες αυτούς που υποστηρίζεις; Μέχρι τώρα γιατί δεν έλεγες τίποτα για την πλατεία; Να μην θυμίσουμε, αγαπητό μας παπαγαλάκι, που κι εσύ διαμαρτυρήθηκες πολλές φορές για την ποιότητα και την συντήρηση της πλατείας!!! Ξεχνούμε, αγαπητό μας παπαγαλάκι!!!
Αλλά κάνε αυτό που κάνεις και τόμαθες να το κάνεις καλά γιατί πίσω απ' αυτά υπάρχει το συμφέρον και τίποτα άλλο.
Θα επανέλθουμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...