Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ

Είμαστε βέβαιοι οτι το δημοσίευμα της ηλεκτρονικής 'εκδοσης της εφημερίδας μας έπαιξε ρόλο στην εμφάνιση των συνεργείων καθαρισμού στη πόλη.
Εδώ και δύο μέρες οι πλατείες όλες γέμισαν απο συνεργεία συντήρησης, καθαρίζουν, ποτίζουν και γενικά συντηρούν τους χώρους.
Κατ' αρχήν ήταν μια σωστή ενέργεια κι έτσι έπρεπε να κάνει η δημοτική αρχή.
Κατά δεύτερον θα θέλαμε να ρωτήσουμε (ρητορικά βέβαια γιατί κανείς δεν απαντά ούτε και παρεμβαίνει) αν και κατά πόσο είναι πολιτική αυτή, να υπενθυμίζουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης τις υποχρεώσεις μιας δημοτικής αρχής. Περιμένει η δημοτική αρχή να γίνει το κακό, να διαμαρτυρηθούν οι δημότες να εξοργιστούν κι ύστερα να παρέμβουν και βέβαια μας συνήθισαν και στο εξής. Αυτό που γίνεται και είναι και διαχρονική υποχρέωσή της καθίσταται μεγάλο έργο για να προβληθεί με κάθε μέσο ακόμη και με τους λογαριασμούς του νερού.
Αν αυτό είναι έστω και διαχείριση κάποιοι δεν καταλαβαίνουν και πρέπει να θεωρήσουν τον εαυτό τους ηλίθιο!!!
Αν οι παρεμβάσεις τελικά έγιναν με πρωτοβουλία όχι του δημάρχου αλλά από άλλο παράγοντα τότε τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα αφού ο δήμαρχος δεν ενημερώνεται για τα συμβαίνοντα στην πόλη.
Και βέβαια αν ενημερώνεται κι αυτό πιστεύουμε εμείς διαβάζοντας τον τοπικό τύπο και παρακολουθώντας απο κοντά τα δημοσιεύματα πρέπει να το αναγνωρίσουμε και να του 'οφείλουμε και υποχρέωση'.
Εμείς θα παρακολουθούμε από κοντά όλα τα προβλήματα της πόλης είτε απλά και καθημερινά είτε πιο δύσκολα και θα δημοσιεύουμε τα παράπονα και τις διαμαρτυρίες των δημοτών, οι οποίοι δεν έχουν κανένα άλλο μέσο να αποτανθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...