Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ... ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ!!

Τελικά ο δήμαρχος δεν ακούει κανένα. 'Η μάλλον έναν ακούει, την εφημερίδα μας και την εκπομπή στο ράδιο βριλήσσια. Μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί το γεγονός οτι ο,τι κι αν αναφέρουμε ή σχολιάσουμε την επομένη μπαίνει σε εφαρμογή.
Είμαστε ένας άτυπος επιστημονικός σύμβουλος και ο οποίος βέβαια δεν αμοίβεται.
Τόμαθε, λοιπόν, το θέμα ο δήμαρχος κι έτσι χωρίς να κοστίζει κάνει αυτά που του υποδεικνύουμε!!!
Αυτό έχει δύο όψεις. Η μια λέει οτι είναι πολύ καλό όχι τόσο για τον ίδιο τον δήμαρχο όσο για την πόλη και τους δημότες. Η όποια αναφορά σε ζητήματα της πόλης έχουν ως αποδέκτη τον δημότη. Είπαμε, για παράδειγμα για τα κηπάρια στην 28ης Οκτωβρίου οτι ήταν σε μάυρο χάλι έπεσαν επάνω σε τρείς ημέρες τα διόρθωσαν. Είπαμε για την καθαριότητα στην πόλη κάτι άρχισε να γίνεται και κυρίως στους χώρους γύρω από την πλατεία. Είπαμε για την Ναυτική βάση που είναι κλειδωμένη την άνοιξε και με μικρές, έστω, παρεμβάσεις μάθαμε οτι την ανοίγει.
Ε, τί άλλο να πούμε. Καλό βέβαια αλλά υπάρχει και η άλλη όψη.
Ο δήμαρχος ομολογουμένως δεν έχει κανένα σύμβουλο, κανείς δεν είναι στο πλευρό του κι απ' αυτούς που έχει κανείς δεν είναι ικανός αλλά και κανένα δεν εμπιστεύεται. Απολύτως κανένα!!
Καλό για την πόλη κακό για τον δήμαρχο. Εμείς διαλέγουμε το πρώτο. Αυτό υπερασπιζόμαστε αυτό θέλουμε.
Τώρα με τους συμβούλους που έχει και πληρώνονται και βρίσκονται εκεί μόνο γι' αυτό ας λογοδοτήσει ο δήμαρχος στους δημότες. Εμείς θα ασκήσουμε την κριτική μας για το καλύτερο. Είναι σίγουρο όμως όποιος κι άν ήταν στη θέση του θα προχωρούσε με την εικόνα αυτή όχι μόνο σε αλλαγές αλλά και σε ριζικές μάλιστα.
Ευχαριστούμε το δήμαρχο που αναγνωρίζει τις απόψεις μας έμπρακτα και του προτείνουμε να δει το επόμενο διάστημα τί έχουμε να πούμε.
Καλό διάβασμα, καλό έργο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ενάτη Συμφωνία του Μπετόβεν γίνεται 200 ετών!

Στις 7 Μαΐου 1824, στη Βιέννη, έλαβε χώρα ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στην παγκόσμια ιστορία της μουσικής: Η πρώτη παρουσίαση της Ενάτ...