Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΝΑΥΤΙΚΗ ΒΑΣΗ



Στη Ναυτική βάση απο χθές παρατηρείται κίνηση. Στάθμευσαν εκεί νταλίκες και μετέφεραν 'κατι'. Έκλεισε ο δρόμος ,μερικώς, και γερανοφόρο όχημα απόθεσε εκεί μεγάλα κιβώτια!!
Το πιθανότερο είναι η ΔΕΗ να αναβμίζει την μονάδα μετασχηματισμού και βέβαια το ερώτημα είναι αν και κατά πόσο η δημοτική αρχή γνωρίζει το θέμα!!!
Να θυμίσουμε και να πληροφορήσουμε για όσους δεν ξέρουν δύο θέματα.
1. Η μονάδα μετασχηματισμού είχε αποφασίσει το δημοτικό συμβούλιο να μην λειτουργήσει ποτέ. Υπήρξαν αγώνες για το ζήτημα αυτό και μάλιστα οι διαφορετικές απόψεις ήταν η αιτία να αναπτυχθούν και αίριδες και εντάσεις και στο δημοτικό συμβούλιο και μεταξύ των δημοτών.
2. Το πάρκο αυτό είναι πολλούς μήνες κλειστό, χωρίς περιποίσηση, με πάμπολλες καταστροφές, με μηδενικό ενδιαφέρον απο την διοίκσηη του δήμου.
Σήμερα έρχεται η ΔΕΗ να αναβαθμίσει την μονάδα τοποθετώντας νέο μετασχηματιστή μεγαλύτερης ισχύος απο τον προηγούμενο.
Εμείς βάζουμε ακόμη ένα ερώτημα. Έγιναν μελέτες για την αναβάθμιση αυτή;. Ρωτήθηκε η δημοτική αρχή. Εξεδήλωσε ανάλογο ενδιαφέρον η δημοτική αρχή ή ακόμε δεν το πήρε χαμπάρι.
Είναι βέβαιο οτι ο δήμαρχος καλείται να δώσει εξηγήσεις για το τόσο σοβαρό θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...