Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ

Στο δημοτικό συμβούλιο της περασμένης Δευτέρας ο κ. Τσούτσιας στα πλαίσια των ερωτήσεων προς την διοίκηση και εκτός ημερησίας διάταξης ερώτησε αν και κατά πόσο έγινε αναβάθμιση στον μετασχηματιστή της ΔΕΗ στην ναυτική βάση. Η διοίκηση απάντησε ευθέως οτι δεν γνωρίζει τίποτα ενώ πιθανολόγησε οτι δεν συμβαίνει τίποτα και δεν έγινε καμιά παρέμβαση.
Η διάψευση αυτών ήλθε από διοικητικό στέλεχος που παρευρίσκεται στα δημοτικά συμβούλια λέγοντας οτι πράγματι έγινε αναβάθμιση στον μετασχηματιστή.
Ο κ. Τσούτσιας επανερχόμενος με νέα ερώτηση αν η αναβάθμιση αυτή ανατρέπει παλαιά δεδομένα προστασίας του περιβάλλοντος εισέπραξε την απάντηση οτι δεν γνωρίζει κανείς.
Αυτή είναι η κατάσταση στη δημοτική αρχή σήμερα στο δήμο. Κανείς δεν γνωρίζει τίποτα και το ουσιαστικότερο κανείς δεν ενδιαφέρεται!!
Έτσι εμφανίζεται τελικά η δημοτική αρχή, αδιάφορη και το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να ξαναπάρει τις εκλογές για να καταλάβουν οι ίδιοι άνθρωποι τις ίδιες θέσεις για 50 χρόνια!!!!!
Αν αυτό λέγεται διοίκηση καλύτερα να μην πάνε ψηφίσουν οι δημότες. Ας μείνουν σπίτια τους όπως έπραξαν στις ευρωεκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...