Τετάρτη 29 Ιουλίου 2009

ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ

Παίζουν, δυστυχώς, κάποιοι και με τους θεσμούς και με τους ανθρώπους. Πολλές φορές το παιχνίδι τους φτάνει και στα άκρα θίγοντας ανθρώπους , συνδημότες, γείτονες, φίλους κλπ.
Παίζουν, λοιπόν, οι άνθρωποι αφού δεν έχουν κάτι καλύτερο να προσφέρουν. Προσφέρουν ανωμαλία, βλακεία και σιχαμάρα.
Δείτε την ανάγκη να διαψεύσει δημόσια και άνευ λόγου οτι δεν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος στα Βριλήσσια ο κ. Βούρος. Κάποιοι, λοιπόν, άρχιζαν να 'παιζουν' το όνομα του κ. Βούρου χωρίς να έχουν ούτε καν την εξουσιοδότησή του. Έτσι ξαφνικά, μεταξύ τυριού και αχλαδιού, σε κάποιοι καφενείο, σε κάποιο σαλόνι, βρέθηκαν οι παίχτες και είπαν να παίξουν τον κ. Βούρο.
Έχα χρόνο και πλέον τώρα οι 'παίχτες' φέρνουν στη δημοσιότητα τον κ. Βούρο, ο οποίος αγωνιωδώς και έχει απόλυτο δίκιο ο άνθρωπος, προσπαθεί να αποδείξει κάτι που ποτέ δεν προκάλεσε, που ποτέ δεν έδειξε ενδιαφέρον. Έτσι αναγκάστηκε για μια ακόμη φορά να διαψελυσει την υπόθεση της υποψηφιότητας του για το δήμο βριλησσσίων, στο Ραδιο Βριλήσσια.
Ποιοί είστε εσείς, κύριοι, που μπορείτε να παίζετε κάθε λίγο με το καθένα μέλος αυτής της κοινωνίας και να προσπαθείτε να τους απαξιώσετε; Ποιοί είστε εσείς κύριοι που κρύβεστε και δημιουργείτε συνεχώς ανωμαλίες; Γιατί δεν έχετε το θάρρος να βγείτε ανοιχτά να μιλήσετε; Τι φοβάστε και τα κάνετε όλα κρυφά;. Μήπως είστε από παλιές μαύρες περιόδους της κουκούλας που τώρα έχοντας εκσυχρονιστεί χρησιμοποιείτε τα μέσα για την επαναφορά της ανωμαλίας;
Γιατί, κύριοι, βρίσκεστε στο σκοτάδι; Γιατί λειτουργείτε εις βάρος της κοινωνίας; Ποιοί είστε εσείς τέλος πάντων!
Βγάλτε την κουκούλα σας, βγάλτε το προσωπείο σας και μην ενοχλείτε άλλο την κοινωνία αυτή. Μπορεί να ακάνει τα πράγματα καλά χωρίς εσάς.
Τέλος οι κουκούλες και στα Βριλήσσια και σε όλη την Ελλάδα!!! Τέλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ενάτη Συμφωνία του Μπετόβεν γίνεται 200 ετών!

Στις 7 Μαΐου 1824, στη Βιέννη, έλαβε χώρα ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στην παγκόσμια ιστορία της μουσικής: Η πρώτη παρουσίαση της Ενάτ...