Τετάρτη 29 Ιουλίου 2009

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΛΟΠΕΣ ΣΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

Το τελευταίο διάστημα οι κλοπές και οι διαρήξεις πέφτουν σύνεφο στο δήμο. Να θυμηθούμε τις τρείς ληστείες στην Εμπορική Τράπεζα πριν αρκετό καιρό και να προσθέσουμε άλλη μια σήμερα όπου 'γυναίκα' υπο την απειλή πιστολιού απαίτησε απο την ταμία της τράπεζας χρήματα τα οποία και απέσπασε άγνωστο όμως το ποσό.
Στο ίδιο κτίριο επί της πλάτείας Ελευθερίας άνοιξαν και λήστεψαν τέσσερα καταστήματα το ίδιο βράδυ. Συγκεντρώθηκε σημαντικό οικονομικό ποσό.
Φαίνεται οτι οι λεβέντες αυτοί όποιοι και να είναι κατάλαβαν οτι έχει ψωμί η περιοχή και χθές άνοιξαν με τη μέθοδο ριφιφι μαγαζί στο κέντρο πάλι στην πλατεία Ελευθερίας αλλά επί της Λ. Πεντέλης.
Καμιά αντίδραση απο την πλευρά της Αστυνομίας ούτε ανακοίνωση, ως συνήθως, παραμένουμε εδώ μήπως και γίνει κανένα λάθος από την πλευρά των ληστών και τους πιάσει η Αστυνομία. Ας πούμε μήπως και σπάσει κανείς κανένα πόδι την ώρα της 'δουλειάς' ή σκάσει καμιά βόμβα στα χέρια κανενός .....
Καλά αν βρεθούν σφυράτε κλέφτικα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...