Τρίτη 4 Αυγούστου 2009

ΚΑΜΙΑ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

Στη χθεσινή εκπομπή 'ΖΩΝΗ ΠΥΡΟΣ' στο 'ΡΑΔΙΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ' το θέμα που αναπτύχθηκε ήταν η εξώδικη διαμαρτυρία κατοίκων της περιοχής στα οικοδομικά τετράγωνα 365 και 366.
Στη διαμαρτυρία τους οι κάτοικοι αναφέρουν οτι ο ιδιώτης που χρησιμοποιεί τους χώρους αυτούς έχει παραβεί τους συμαβτικούς όρους που έχει υπογράψει με τον δήμο Βριλησσίων και παρ' όλες τις διαμαρτυρίες τους που μερικές απ' αυτές έτυχαν και καταδικαστικές αποφάσεις με ποινικές ευθύνες μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει τίποτα. Ο ιδιώτης εξακολουθεί να λειτουργεί όπως και πριν. Έχει παραβεί, ο ιδιώτης, τους κανόνες πολεοδομίας, έχει επεκτείνει εγκαταστάσεις και λειτουργούν επιχειρήσεις που δεν έχουν άδειες λειτουργίας.
Τρείς σημερινοί δημοτικοί σύμβουλοι σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί τους ομολόγησαν οτι παρ' όλο που πολλές φορές έφεραν το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο με ερωτήσεις τους αν και κατά πόσο ο ιδιώτης είναι καθ' όλα νόμιμος η δημοτική αρχή ουδέποτε έδωσε πειστικές απαντήσεις. Μάλιστα δε σε μια τελευταία ερώτηση του κ. Τσούτσια αν το νερό της πισίνας πληροί τις προδιαγραφές καθαριότηατς ο κ. Δημητρίου ως υπέυθυνος αθλητισμού ανέφερε αόριστα οτι όπως σε όλες τις πισίνες έτσι και σ' αυτή τηρούνται απ' ότι γνωρίζει οι κανόνες υγιεινής.
Οι κ.κ. Μανιατογιάννης, Χρηστάκης και Τσούτσιας που είχε η εκπομπή τηλεφωνική επικοινωνία μαζί τους δήλωσαν οτι η δημοτική αρχή ουδέποτε έδωσε την απαιτούμενη προσοχή στο ζήτημα και δεν ενημέρωσε ποτέ υπεύθυνα το δημοτικό συμβούλιο. Αντίθετα μάλιστα όπως ανέφερε ο κ. Τσούτσιας, αφήνει σαφή περιθώρια να σκεφθεί κανείς οτι η δημοτική αρχή συνεργάζεται με τον ιδιώτη ενώ τυγχάνει κάποιας ευνοϊκής μεταχείρισης σε διάφορες εκδηλώσεις. Οι σαφείς αυτοί υπαινιγμοί σε συνδυασμό με την έλλειψη σαφούς και υεύθυνης ενημέρωσης απο την πλευρά της δημοτικής αρχής μας οδηγεί στο συμπέρασμα οτι οι κάτοικοι οδηγήθηκαν εκεί διεκδικώντας το δίκιο τους εξ αιτίας και της αδιαφορίας του δήμου.
Ο κ. Χρηστάκης μάλιστα ανέφερε οτι ο ιδιώτης δεν ήταν συνεπής στις υποχρεώσεις του απέναντι στο δήμο και σε ό,τι αφορά την καταβολή του μηνιαίου μισθώματος και σε ό,τι αφορά ακόμη και στην πληρωμή του νερού.
Το ζήτηαμ είναι μείζον και εμείς θέλοντας να ανα δείξουμε την αληθεια θα το έχουμε συνεχώς ανοιχτό όπως και όλα τα σοβαρά ζητήματα της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ενάτη Συμφωνία του Μπετόβεν γίνεται 200 ετών!

Στις 7 Μαΐου 1824, στη Βιέννη, έλαβε χώρα ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στην παγκόσμια ιστορία της μουσικής: Η πρώτη παρουσίαση της Ενάτ...