Δευτέρα 10 Αυγούστου 2009

ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ

Με υπόμνημά τους οι εργαζόμενοι στους παιδικούς σταθμούς Βριλησσίων προς τον Δήμαρχο του γνωστοποιούν οτι δεν πρόκειται να ανοίξουν τους παιδικούς σταθμούς τον Σεπτέμβριο διότι η δημοτική αρχή κωφεύει στο από πολύ καιρό αίτημά τους να αυξηθεί το προσωπικό στους σταθμούς.
Το αίτημα των εργαζομένων είναι παλαιό και είναι αλήθεια οτι λειτουργούν οι παιδικοί σταθμοί με προσωπικό μειωμένο σε σχέση με τις ανάγκες. Εργαζόμενοι καλύπτουν τις ανάγκες σε όλους τους τομείς ασχολούμενοι εκτός ειδικότητας και πέραν ωραρίου.
Μέχρι σήμερα η δημοτική αρχή δεν έχει κάνει τίποτα και εκείνο που είπε είναι οτι περιμένουν τους νέους συμβασιούχους που θα έλθουν για να καλύψουν τις θέσεις αυτές.
Από την πλευρά τους οι εργαζόμενοι προτίθενται να διαμαρτυρηθούν έντονα με παρουσία στο δημοτικό κατάστημα και με έντονο τρόπο θα γνωστοποιήσουν σε όλους την κατάσταση.
Είναι αλήθεια οτι η δημοτική αρχή και πάλι δεν έχει ενημερώσει κανένα και διατηρεί την σιωπή της όπως έπραξε όλα αυτά τα χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...