Πέμπτη 13 Αυγούστου 2009

Ο ΔΗΜΟΣ ΣΙΩΠΑ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Η κατάσταση με τις επεκτάσεις των καταστημάτων στο κέντρο της πόλης 'εχει ξεπεράσει κάθε όριο. Δημότες βλέπουν την συνεχιζόμενη επέκταση των καταστημάτων-καφετεριών χωρίς σχεδιασμό και διαμαρτύρονται έντονα. Εμείς έχουμε γίνει αποδέκτες πολλών τέτοιων διαμαρτυριών.
Εκείνο που θεωρούμε ως πρόκληση είναι η συνεχής επέκταση του καταστήματος Απολλώνιον.
Το αρχικό τμήμα για το οποίο πήρε την άδεια λειτουργίας ως ανοιχτή πέργολα όχι μόνο έχει κλείσει οριστικά πανταχόθεν αλλά αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα του κυρίως καταστήματος.
Τώρα μάλιστα επεκτείνει το μαγαζί με ακόμη ένα τμήμα, το οποίο είχε αρχικά ανοιχτό, στη συνέχεια έκλεισε περιμετρικά με λουλούδια και τοποθέτησε ανεμιστήρες και τώρα κλείνει και αυτό τοποθετώντας κλιματιστικά και θεωρώντας το ως τμήμα επίσης του κυρίως μαγαζιού.
Έχει τποθετήσει τραπεζάκια και καθίσματα.
Το ερώτημα είναι αν και κατά πόσο ο δήμος έχει καταγράψει την επέκταση αυτή, αν έχει πάρει άδεια το κατάστημα, αν είναι νόμιμη η όλη κατάσταση στο χώρο αυτό.
Θα επανέλθουμε στο θέμα αυτό εξατάζοντας κι εμείς απο την μεριά μας και με την βοήθεια των δημοτών που διαμαρτύρονται αν και κατά πόσο τηρείται η νομιμότητα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...