Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!!!

Οι επιθέσεις που δέχεται ο σημερινός πρωθυπουργός δεν έχουν προηγούμενο. Οι επιθέσεις δεν έρχονται απο μια κατεύθυνση αλλα από όλες τις κατευθύνσεις είτε εκ των εσω είτε εκ των εξω.
Δεν υπάρχει μέσο ενημέρωσης που να μην απαξιώνει απο λίγο έως πάρα πολύ και πολλές φορές εκτός κάθε ηθικής και δεοντολογίας τον πρωθυπουργό της χώρας.
Είναι αλήθεια οτι ο λαός προσδοκούσε απο τον Κώστα Καραμανλή κάτι άλλο, κάτι διαφορετικό, δυναμικό, υγιές, ξεκάθαρο, απαλλαγμένο απο μυζέρια και σκοτάδια. Έβλεπε στο πρόσωπο του νέου τότε πρωθυπουργού την αξιωσύνη, την αντικειμενικότητα, την πρόοδο, την σιγουριά, την πραγματική αλλαγή, την αξιοκρατία, την δικαιοσύνη. Δεν τα είδε αυτά ή μάλλον δεν τα έννοιωσε.
Όμως το λάθος στον Κώστα Καραμανλή δεν είναι αυτό για το οποίο κατηγορείται. Το λάθος είναι οτι πληρώνει την διάθεσή του να μην προδώσει φίλο, συναγωνιστή, ομόσκεπο, ομογάλακτο και ήθελε να μην εμπλακεί σε αυτού του είδους την πολιτική. Επιθυμούσε να κάνει υψηλού επιπέδου πολιτική, να ωθήσει την Ελλάδα ψηλά με άλλες πολιτικές. Όμως ξέχασε οτι εδώ τα συμφέροντα είναι ανίκητα. Το σκοτάδι κυραρχεί και αυτού του είδους οι πολοτικές είναι ξένες και άγνωστες στα συμφέροντα. Δεν μπόρεσε να νικήσει αυτά τα συμφέροντα, τα οποία σήμερα τον τελειώνουν αδίστακτα. Θα τολμούσα να πω οτι μεγαλύτερα συμφέροντα βρίσκονται μέσα στο ίδιο το κόμμα της ΝΔ παρά έξω απ' αυτό. Ο Κώατς Καραμανλής χάνει το παιχνίδι και την διακυβέρνηση (αν τη χάσει) εξ αιτίας των ίδιων των ανθρώπων της ΝΔ.
Είναι γεγονός αναμφισβήτητο οτι τα κόμματα χάνουν την διακυβέρνηση απο τους ανθρώπους που εισέρχονται σ' αυτά λίγο πρίν κερδίσουν την εξουσία για να παίξουν τον δικό τους προσωπικό ρόλο ή να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα άλλων που στηρίζουν αυτούς με σκοπιμότητα.
Η μηδενιστική, η τέλεια απαξιωτική εικόνα που δίνουν όλα τα μέσα ενημέρωσης δεν εκράζουν την αλήθεια, δεν είναι αυτή η πραγματικότητα. Ξεχνούν όλα τα μέσα ενημέρωσης οτι αυτή κυβέρνηση έκανε πολλά καλά, έδωσε λύσεις σε πολλά ζητήματα, έπαιξε σημαντικό ρόλο σε ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, η πολιτική που ακολούθησε στα ζητήματα της επηρροής στην Ευρώπη για την Τουρκία ήταν η ενδεδειγμένη και κέρδισε. Ζητήματα που αφορούσαν την οικονομία και την εδραίωση της χώρας σε Βαλκανικό και όχι μόνο επίπεδο τα χειρίστηκε πολύ καλά και όλα αυτά οφείλονται στον Κώστα Καραμανλή.
Ζητήματα που αφορούσαν έλλειψη θεσμικού πλαισίου στην οικονομία λύθηκαν. Ζητήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α' και Β' βαθμού που χρόνιζαν και αφορούσαν χρηματοδοτήσεις λύθηκαν.
Με αυτά που λέγονταιο εδώ δεν σημαίνει οτι ο Κώστας Καραμανλής δεν έκανε λάθη. Έκανε, και τα έχει αναγνωρίσει. Όμως το γεγονός οτι δεν έκανε αυτά που ήθελαν τα συμφέροντα από την αρχή και το γεγονός οτι φάνηκε πολύ ελαστικός απέναντι σε 'στελέχη' της ΝΔ ήταν η αφορμή και η αιτία να μην αναγνωρίζεται τίποτα απ' αυτά που έκανε και να ισοπεδώνουν όλα τα ΜΜΕ με τόσο έντονο και παξιωτικό τρόπο έστω το μικρό έργο που προσέφρε ο Κώστας Καραμανλής.
Μπορώ να δώσω πολλά παραδείγματα πολλών σοβαρών παρεμβάσεων στα πράγματα από πλευράς της κυβέρνησης, να δώσω την αληθινή εικόνα του έργου αυτής της κυβέρνησης που δεν ακούστηκε ποτέ που ακόμη και η ίδια η κυβέρνηση ποτέ δεν μπόερεσε να προβάλει κι αυτό γιατί οι ίδιοι οι άνθρωποι της ΝΔ δεν ήθελαν.
Τώρα ωθούν τον Καραμανλή να πάει σε εκλογές. Γιατί; Λένε, γιατί πρέπει να χάσει αξιοπρεπώς. Δηλαδή τι στελέχη είναι αυτά της ΝΔ που θεωρού σίγουρη την ήττα της ΝΔ ανοιχτά και με τόση σιγουριά; Και ποιός είναι ο υπάιτιος της απώέιας; Κανείς δεν το συζητά και κυρίως απ' αυτούς που ζητούν τις εκλογές!!!
Άλλωστε μερικοί (δελφίνοι τους ονομάζουμε αυτούς) από τότε που ανέλαβε ο Καραμανλής είχαν τις 'αντιρρήσεις' τους λες και το κόμμα είναι το χωράφι τους, το βιλαέτι τους, η περιουσία τους!!
Γι' αυτούς, λοιπόν, το γρηγορότερο εκλογές για να απαλλαγούν το γρηγορότερο απ' τον Καραμανλή, τον οποίο πρέπει κάποιος να διαδεχθεί, δηλαδή να γίνει το κόμμα κομμάτια!!! Και πολύ που τους ενδιαφέρει, το πολύ πολύ να κάνουν ένα άλλο κόμμα πέρνοντας και κάποιους μαζύ τους. Πού να θυμηθούν τι έλεγαν το 2000, το 2001, το 2002, το 2004!!!! Τα ξέχασαν. Τώρα παίζεται η δική τους παρτίδα και η επιλογή η δική τους για την αρχηγία. Δεν τους έφτασε που ήταν βουλευτές, υπουργοί χρόνια έπρεπε να είναι και αρχηγοί στο κόμμα και βέβαια πρωθυπουργοί!!! Κούνια που σας κούναγε μωρέ, θα έλεγε ο Κολοκοτρώνης!!!
Αυτά τα λίγα και θα επανέλθω δριμύτερος και περισσότερο καυτερός και περισσότερο αψύς!! Άλλωστε το κόμμα της ΝΔ το έφαγαν οι ανίκανοι, οι άχρηστοι και οι ρουφιάνοι!! Αυτοί μαζεύτηκαν για να διοικήσουν!! Οι νεοφερμένοι, οι αλεξιπτωτιστές, τα παιδιά του σωλήνα, αυτοί μπήκαν στο κ΄πομμα και το κατέστερψαν όπως το ίδιο έκαναν και στο ΠΑΣΟΚ στο παρελθόν. Γιαυτοό στην αρχή της θητείας της ΝΔ όταν τα παλαιά στελέχη εναντιώθηκαν στιος επιλογές κάποιων 'παιδιών του σωλήνα' βγήακαν κάποιοι άλλοι να πουν οτι η ΝΔ κέρδισε χάριν αυτών που ήλθαν να ενισχύσουν τη ΝΔ και να διώξουν το ΠΑΣΟΚ. Δηλαδή αυτοί έδιωξαν το πΑΣΟΚ και όχι όλοι οι Έλληνες που είπαν όχι στη ασυδοσία αλλά αυτοί που βρέθηακν κοντά στη ΝΔ. Δηλαδή να τους χρωστά και μεγάλη χάρι η ΝΔ που τους βοήθησε να κερδίσουν τις εκλογές του 2004!!!
Κούνια που σας κούναγε, μωρέ!!!!
Γι' αυτό έλεγαν τότε οτι δεν πρέπει να μιλούμε για τα ΄νέα' στοιχεία, 'στελέχη' του κόμματος που ούτε καν μέλη δεν ήταν!! Για να δικαιολογήσουν τις 'θεσούλες' που έπρεπε να πάρουν για να διοικήσουν και να έλθουν τώρα να σύρουν τον Καραμανλή στις εκλογές και να εκτεθεί στον Ελληνικό Λαό που τους έλεγε οτι δεν πάμε σε εκλογές και να τις χάσει τώρα. Αυτοί λέγονται στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ......ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ!!
Δεν μας κάνει εντύπωση. Εκείνο που υποθέτουμε οτι αυτός που πρέπει να είναι πολύ μετανιωμένος γι' αυτά που δεν έγινα θα πρέπει να είναι ο Καραμανλής κι αν είναι τότε είμαστε μαζύ του για μια ακόμη φορά. Αν όμως δεν έχει μετανιώσει είμαστε απέναντί του γιατί εμείς που υποστηρίξαμε την ΝΔ, υποστηρίζαμε άλλο κόμμα και άλλες αρχές και γι' αυτές αγωνιστήκαμε χωρίς να απαιτήσουμε κάτι, χωρίς όφελος αλλά για την
ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΥΓ. ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΌΤΕΡΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...