Κυριακή 30 Αυγούστου 2009

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ 'SOS ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ'



Ο "S.O.S Αδέσποτα Βριλησσίων" μετά από τετραήμερη προσπάθεια διάσωσης ζώων στις πυρόπληκτες περιοχές, θέλει να ευχαριστήσει όλους εσάς που με τα e-mails, τις προωθήσεις, τα τηλεφωνήματα, τα φάρμακα, την προσέλευση και το ενδιαφέρον σας, κάνατε πραγματικότητα την επιθυμία μας να βοηθήσουμε.

Στις τέσσερεις αυτές ημέρες, λάβαμε περισσότερα από 600 τηλαφωνήματα, συγκεντρώθηκε υπεραρκετό υλικό (γάζες, γάντια, σύριγγες, αλοιφές εγκαυμάτων- το πλεόνασμα θα δωθεί στην ΑΝΙΜΑ όπου πήγαν και οι χελώνες), ήρθαν συνολικά 120 άτομα κάθε ηλικίας, 5 εθελοντές κτηνίατροι και
ο Σύνδεσμος κτηνιάτρων μικρών ζώων Αττικής μας εξασφάλισε τα κτηνιατρικά φάρμακα.

Σώθηκαν 29 χελώνες, οι 18 από τις οποίες νοσηλεύονται στην ΑΝΙΜΑ, δόθηκε κτηνιατρική φαρμακευτική βοήθεια επί τόπου σε 5 σκύλους και 6 γάτες.
Μεταφέρθηκαν για νοσηλεία σε κτηνιατρίεα
δύο σκύλοι και τέσσερεις γάτες (που μετά την αποθεραπεία θα αναζητούν σπίτι) και ένας σκύλος που υιοθετήθηκε επί τόπου μαζί με τα εγκαύματά του!

Εξακολουθούμε και αφήνουμε τροφή και νερό σε συγκεκριμένα σημεία με σκοπό να επιβιώσουν όσα άγρια ζώα δεν έχουν καεί και, κυρίως, να προσελκύσουμε τα οικόσιτα πίσω στα στέκια τους για να δώσουμε κτηνιατρική βοήθεια όπου χρειάζεται.
Σας ευχαριστούμε
.
--
SOS Αδέσποτα Βριλησσίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...