Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΜΙΜΗΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΣΤΟΝ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Σε πρωϊνή τηλεφωνική συνέντευξή του ο κ. Ανδρουλάκης στον κ. Χατζηνικολάου είπε τα εξής:
-Η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή και δεν αρκεί μια κυβέρνηση να κερδίσει τις εκλογές!!
- Ο Καραμανλής ξέρει πολλά και δεν αποφάσισε τις εκλογές τυχαία!!!
- Η σημερινή κατάσταση στη ΝΔ δεν είναι τυχαία ούτε και η κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ!! Η κατάσταση αυτή είναι απόρροια της πολύ κακής οικονομικής κατάστασης. Το ΠΑΣΟΚ πέρασε και τη δική του περιπέτεια αλλά που δεν την ξεπέρασε γιατί και πάλι μπορεί να έχουμε καμιά λαχτάρα!!
- Ο τόπος χρειάζεται κυβέρνηση έκτκατης εθνικής ανάγκης με τη συμμετοχή όλως και υπό τον Γ. Παπανδρέου.
-Παίζει τελικά το σενάριο της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και πρόταση του Γ. Παπανδρέου, ο Καραμανλής Πρόεδρος της Δημοκρατίας!!
-Ο Παπανδρέου πρέπει να σεβαστεί όλα τα στελέχη και όλους τους ανθρώπους της ΝΔ και των άλλων κομμάτων και πρέπει να χρησιμοποιήσει σοβαρούς και ικανούς ανθρώπους απο την ΝΔ.
-Η Ελλάδα κινδυνεύει να καταρρεύσει. η οικονομιά είναι στο χειρότερο σημείο της. Στο επόεμνο διάστημα των 8 μηνών θα δούμε πολλά και πολύ σοβαρά ζητήματα. Κινδυνεύουν τα ασφαλιστικά ταμεία να καταρεύσουν!!
Τα κόμματα είναι γραφεία τύπου τελικά και λειτουργούν 'εν θερμώ'. Για παράδειγμα τώρα με τις εκλογές. Οι πολλοί αυτό που βλέπεουν είναι να πάρουν μια θέση στη διοίκηση, δεν βλέπεουν τη δύσκολη κατάσταση που βρίσκεταιο η χώρα. Δεν βλέπουν την πατρίδα!!

ΥΓ. Χθές στην εκπομπή του ΡΑΔΙΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ 'ΖΩΝΗ ΠΥΡΟΣ' ακριβώς αυτό αναφέραμε κι εμείς. Είπαμε οτι ο Καραμανλής δεν είναι τυχαίο που αποφάσισε να πάει σε εκλογές!! Έχει τη γνώση, γνωρίζει την κατάσταση και είπαμε οτι είναι συνεχείς οι αναφορές του Καραμανλή στην μεγάλη κρίση που περνά η Ελλάδα. Δεν είναι καθόλου τυχαίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ενάτη Συμφωνία του Μπετόβεν γίνεται 200 ετών!

Στις 7 Μαΐου 1824, στη Βιέννη, έλαβε χώρα ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στην παγκόσμια ιστορία της μουσικής: Η πρώτη παρουσίαση της Ενάτ...