Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

ΜΙΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΟΚ....

Στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας σε σχετική ερώτηση του επί κεφαλής της δημοτικής παράταξης ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ κ. Λώλας για την κατάσταση που επικρατεί στην Ναυτική Βάση ο αντιδήμαρχος κ. Παπασπηλίου απάντησε:
Στη ναυτική βάση τα πράγματα είναι δύσκολα και ανεξέλεγκτα. Εισέρχονται στο χώρο ο καθένας χωρίς σεβασμό στο χώρο. Μέχρι και ερωτικές συνευρέσεις παρατηρούνται εκεί.
Η δήλωση αυτή προκάλεσε το μειδίαμα όλων των παρευρισκομένων. 
Η ομολογία αυτή και όχι μόνο του κ. Παπασπηλίου και όχι μόνο του ιδίου αλλά και άλλων δημοτικών συμβούλων φέρνει τη δημοτική αρχή σε ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη,είναι εκτεθειμένη ακόμη περισσότερο απέναντι στους δημότες. Ομολογούν την αδυναμία να ελέγξουν την κατάσταση και να σκεφθεί κανείς ότι ο χώρος μόλις πριν τρεις μήνες άνοιξε.
Να θυμίσουμε ότι με συνεχείς παρεμβάσεις από την ιστοσελίδα αυτή αλλά και άλλες του δήμου υπήρξαν πιέσεις να ανοίξει η βάση στο κοινό και ο χώρος να καθαριστεί. 
Άνοιξε η βάση έγιναν κάποιες παρεμβάσεις πολύ πρόχειρα και το αποτέλεσμα είναι αυτές οι ομολογίες που πρώτη φορά συμβαίνουν στην πόλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ενάτη Συμφωνία του Μπετόβεν γίνεται 200 ετών!

Στις 7 Μαΐου 1824, στη Βιέννη, έλαβε χώρα ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στην παγκόσμια ιστορία της μουσικής: Η πρώτη παρουσίαση της Ενάτ...