Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

ΦΟΒΕΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕ ΗΘΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ!!!

Διαβάσαμε στην ιστοσελίδα www.vrilissιa.eu τρομερή καταγγελία που αν πράγματι είναι αλήθεια αυτά έχουμε να λέμε πολύ καιρό. 
Η ιστοσελίδα αναφέρεται σε μια διεκδίκηση μιας εργαζόμενης με οικονομικό περιεχόμενο, την οποία κέρδισε πρωτόδικα αλλά ο δήμος άσκησε έφεση και επανέρχεται στο θέμα με σκοπό να μην εισπράξει η πρώην εργαζόμενη στο δήμο ένα ποσό της τάξης 3000 ευρώ. Η εργαζόμενη λοιπόν προς το παρόν όχι μόνο δεν θα πάρει τα 3000 ευρω αλλά θα προχωρήσει σε νέες δικαστικές δαπάνες για να πάρει τα χρήματα αυτά. Έτσι απ' αυτά τα χρήματα δεν θα μείνουν τίποτα για την ίδια όταν μάλιστα έχει δικαιωθεί πρωτόδικα.
Το ζήτημα δεν είναι αυτό αλλά στην καταγγελία υπάρχει σαφής είδηση οτι ο δήμος έχει δαπανήσει τεράστια ποσά  σε δικηγορικές αμοιβές για το θέμα του οικοδομικού τετραγώνου 61.
Η ιστοσελίδα είναι σαφής για τις αμοιβές οι οποίες ξεπερνούν τις 400000 ευρώ χωρίς να έχουμε το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα, δηλαδή την απόκτηση του Ο.Τ. 61 ή ακόμη και την αποζημίωση του ιδιοκτήτη του οικοδομικού τετραγώνου.
Ήδη δικηγόρος έχει εισπράξει το ποσό των 280000 ευρώ για την υπόθεση αυτή και επίκειται νέα αμοιβή της τάξης των 250000 ευρώ. Μάλιστα σε δήλωση του ιδιοκτήτη και διαχειριστή της ιστοσελίδας τα χρήματα του δεύτερου δικηγόρου δεν έχουν εισπραχθεί ακόμη και ο δικηγόρος έχει ασκήσει αγωγή διεκδίκησης. Τα ονόματα των δικηγόρων δεν καταφέραμε να μάθουμε έως τώρα. Πάντως η είδηση αυτή είναι πολύ σημαντική και μας εκπλήσσει δυσάρεστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...