Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

ΕΛΗΞΕ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΟ Β' ΓΥΜΝΑΣΙΟ

Από την Δευτέρα το Β' Γυμνάσιο επανήλθε στη κανονική ροή των μαθημάτων του ύστερα από την κατάληψη των μαθητών. Οι μαθητές αυτή τη φορά είχαν συμμάχους τους γονείς τους, οι οποίοι στήριζαν την πρωτοβουλία των μαθητών αν βγάλουμε το συμπέρασμα αυτό και από τα μηνύματα που έστειλαν στη εφημερίδα μας γονείς.
Για το αποτέλεσμα της κατάληψης δεν είχαμε κάποια ενημέρωση. 
Το σοβαρό αίτημα των μαθητών η αποσυμφόρηση των μεγάλων τμημάτων και ο μεγάλος αριθμός μαθητών πάνω από την ικανότητα αντοχής των αιθουσών θα μπορεί να επιτευχθεί με την κατασκευή του Γ' Λυκείου, η οποία ήδη προγραμματίζεται τώρα. Η αργοπορία αυτή και τις συνέπειες είχε και θα συνεχιστεί δεδομένου ότι ο εντοπισμός ελεύθερου χώρου ακόμη δεν έχει γίνει αλλά ούτε και η δέσμευση εκ μέρους του δήμου Βριλησσίων. Επομένως το αποτέλεσμα της λειτουργίας ενός νέου λυκείου δεν μπορεί να υπάρξει πριν των τριών χρόνων. Επομένως οι σημερινοί μαθητές έχουν εξασφαλίσει λυκείου γι' αυτούς τους μαθητές που είναι στην Α' Γυμνασίου σήμερα, τουλάχιστον. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...