Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟΝ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟ

Ο κ. Δήμαρχος, στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και σε σχετική ερώτηση δημοτικού συμβούλου για την επιστολή του κ. Ζαφειρόπουλου στο blog Τρωκτικό, είπε ότι δεν υπήρξε ποτέ συνάντηση - συνεργασία με τον κ. Ζαφειρόπουλο αλλά η επιστολή αυτή φαίνεται να έχει εκπορευθεί από το γραφείο τύπου του δημάρχου κ. Ζαφειρόπουλου.
Εμμέσως πλην σαφώς εκθέτει τον κ. Ζαφειρόπουλο ότι δεν έχει γνώση τι ανακοινώνει το γραφείο τύπου του δήμου του και ότι η ανακοίνωση αυτή δεν εκφράζει την πραγματικότητα.
Επί της ουσίας, όμως, δεν έδωσε καμιά απάντηση αν και κατά πόσο το έργο ή οι διαδικασίες που ακολουθούνται περιέχουν αυθαιρεσίες ή όχι.
Στην τοποθέτησή του σε ότι αφορά την ενημέρωση των μέσων ενημέρωσης μέσα απο τα blogs χαρακτήρισε τους bloggers ευφάνταστους. 
Μάλιστα, κ. δήμαρχε, ότι πείτε εσείς.
Να μας πείτε, όμως, κ. δήμαρχε γιατί δεν ενημερώνετε εσείς τα μέσα ενημέρωσης με τις μη ευφάνταστες ειδήσεις των bloggers, όπως ορίζει η δεοντολογία ώστε να ενημερωθεί ο κόσμος όπως πρέπει, έγκυρα, όπως θα λέγατε εσείς κ. δήμαρχε για να μην υπάρχουν και παραποιήσεις ή φαντασίες!!!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ενάτη Συμφωνία του Μπετόβεν γίνεται 200 ετών!

Στις 7 Μαΐου 1824, στη Βιέννη, έλαβε χώρα ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στην παγκόσμια ιστορία της μουσικής: Η πρώτη παρουσίαση της Ενάτ...