Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΝΕΟΙ ΑΓΩΝΕΣ




Ο λαός μίλησε και είπε:


'Θέλουμε ένα νέο κόμμα, θέλουμε ιδεολογική ταυτότητα, θέλουμε πολιτική με ιδεολογία, θέλουμε πραγματικό αρχηγό, θέλουμε οργανωμένο κόμμα με αξιοκρατία, θέλουμε λόγο στη διαχείριση, θέλουμε ζυμώσεις στην ιδεολογία μας, θέλουμε ισχυρό λόγο για την πατρίδα μας, θέλουμε τον κοινωνικό φιλελευθερισμό, θέλουμε τις ρίζες μας, θέλουμε να μην ξεχνούμε.
Δεν θέλουμε τα τζάκια, δεν θέλουμε τις οικογένειες και τις βαρωνείες, δεν θέλουμε πρίγκιπες, δεν θέλουμε παιδιά του πολιτικού σωλήνα, δεν θέλουμε ηλίθιους και άσχετους στα παράθυρα, δεν θέλουμε να μας εκπροσωπούν εν λευκώ, δεν θέλουμε να είμαστε στο περιθώριο, δεν θέλουμε τις ίντριγγες και τις σκοτεινές διαδρομές.
Κι εμείς είμαστε εδώ φύλακες του δικού μας 'θέλω' κι αν δεν είμαστε έτσι θα δώσουμε ξανά μάθημα με τη ψήφο μας. Θα είμαστε εδώ όχι θεατές αλλά ενεργοί και ελεγκτές της πορείας του κόμματος και του λόγου στη βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...