Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο με πρόταση του δημάρχου και εκτός ημερησίας διατάξεως αντικατατάθηκε ο πρόεδρος της Β' σχολικής επιτροπής κ. Γιανακκόπουλος και τη θέση του κατέλαβε επίσης με πρόταση του δημάρχου η κ. Κουβαρά. Ο λόγος που επικαλέστηκε ο κ. δήμαρχος είναι ότι υπήρξαν 'πολυτελείς' δαπάνες στα γραφεία των διευθυντών των σχολείων και η έλλειψη συνεργασίας μεταξύ δημάρχου και κ. Γιαννακόπουλου.
Φαίνεται ότι πίσω απ' αυτή την αιφνιδιαστική εισήγηση του δημάρχου κρύβεται άλλο ζήτημα ή άλλα ζητήματα. Η έλλειψη συνεργασίας ή η απουσία ουσιαστικής επικοινωνίας μεταξύ των δύο ανδρών σημαίνει ουσιαστικά την απώλεια εμπιστοσύνης μεταξύ των. Θα μπορούσε να διευθετηθεί το ζήτημα, που θεωρείται ουσιαστικά άνευ ουσίας, χωρίς να καταφύγει στην απομάκρυνση του κ. Γιαννακόπουλου. 
Η ενέργεια αυτή χαρακτηρίζεται σοβαρή πολιτική πράξη που ισοδυναμεί με διαγραφή του κ. Γιαννακόπουλου από τον δημοτικό συνδυασμό του κ. δημάρχου. 
Θα περιμένουμε αντιδράσεις από την πλευρά του κ. Γιαννακόπουλου. Το θέμα ανοίγει νέα δεδομένα στο πολιτικό σκηνικό.
Η αντικατάσταση του κ. Γιαννακόπουλου έφερε στη θέση του πρόσωπο της απολύτου εμπιστοσύνης του κ. δημάρχου. Όπως σημαντικό είναι το ζήτημα της απομάκρυνσης εξ ίσου σημαντικό είναι και το πρόσωπο που καταλαμβάνει τη θέση αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...