Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

ΗΘΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΑΝΕΚΥΨΕ ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ.

Στη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. προέκυψε ζήτημα ύστερα από την παρέμβαση του κ. Αρχιμανδρίτη ζητώντας από τον δήμαρχο να αποκατασταθεί η αλήθεια περί ενός ζητήματος για την κατασκευή του νέου 
λυκείου. Ο δήμαρχος σε συνάντηση που είχε με την Ένωση Γονέων είπε ότι υπήρξε ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για την ενιαία αντιμετώπιση της κατασκευής και της προώθησης του θέματος του νέου λυκείου με όλα τα θέματα που περιέχονται στην αναμόρφωση του γενικού πολεοδομικού σχεδίου της πόλης, το οποίο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Η θέση όλων των πλευρών στο δημοτικό συμβούλιο και βέβαια και της Ένωσης Γονέων ήταν να δοθεί μια προτεραιότητα στις ενέργειες για την κατασκευή του νέου λυκείου ενώ ο δήμαρχος φάνηκε να αλλάζει στάση όταν συναντήθηκε με την Ένωση μόλις της προηγούμενη Τρίτη όπου επικαλέστηκε την ομοφωνία του ΔΣ για αλλαγή της στάσης.
Οι κ.κ. Τσούτσιας και Αρχιμαδρίτης διόρθωσαν τον δήμαρχο και ζήτησαν την αποκατάσταση της ηθικής τάξης στο ζήτημα λέγοντας ότι δεν δίνουν την συναίνεσή τους στο ζήτημα και ότι εκείνη η απόφαση που ελήφθη στο ΔΣ δεν ήταν ομόφωνη επειδή και απουσίαζαν αλλά και είχαν δηλώσει τη θέση τους στο παρελθόν.
Δεν γνωρίζουμε αν και κατά πόσο ο δήμαρχος ικανοποίησε το αίτημα των δύο δημοτικών συμβούλων των κ.κ. Τσούτσια και Αρχιμανδρίτη. 
Η ενημέρωσή μας προέρχεται από τις πληροφορίες μας και από την ιστοσελίδα της Δράσης για μια άλλη Πόλη, όπου έχει αναρτηθεί εκτενώς το θέμα αυτό.
Είναι βέβαιο, όμως, ότι η κατασκευή του νέου λυκείου θα παραταθεί ακόμη περισσότερο με τα νέα δεδομένα που εμφανίζονται.
Ίσως να υπάρχουν και άλλα θέματα που ήταν αιτία να αλλάξει ουσιαστικά στάση ο δήμαρχος απέναντι στο σοβαρό αυτό θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...