Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ Β' ΦΑΣΗ....

Οι εκλογές ανάδειξης προέδρου στη Νέα Δημοκρατία αποτελούν τη β' φάση ενός ξεκαθαρίσματος από την βάση της Νέας Δημοκρατίας. Οι νεοδημοκράτες έχουν πάρει το θέμα στα χέρια τους. Αποφάσισαν να 'τακτοποιήσουν' εκείνοι τα πράγματα αφού κανείς δεν ήθελε να τα τακτοποιήσει. Αντίθετα μάλιστα ήθελαν άλλους δρόμους και 'περιπάτους'.
Η α' φάση ήταν οι εκλογές της 4ης Οκτωβρίου. Έστειλε σπίτι τους κάποιους που 30 χρόνια καταλαμβάνουν θέσεις στο κόμμα και όχι μόνο. Πάντα πρώτοι στις θέσεις χωρίς ίχνος σωφροσύνης και επίγνωσης και αυτογνωσίας.  Και ο νεοδημοκράτης που δεν έχει χωθεί στο σκοτάδι αλλά είναι και θέλει το φως τους είπε όχι.
Πάμε τώρα στη γ' φάση. Το συνέδριο. Είναι μια διαδικασία που και πάλι η βάση θα συμμετέχει και το ζήτησε και ο Σαμαράς όχι μόνο το δέχθηκε αλλά το στήριξε και θα δώσει το βήμα στο νεοδημοκράτη, θα δώσει λόγο και ρόλο. Έτσι θα έχουμε νέο ξεκαθάρισμα από το παλιό και το σάπιο. 
Κι αυτό ο νέος πρόεδρος πρέπει όχι μόνο να το καταλάβει καλά αλλά και προωθήσει νέες ιδέες και νέα πορεία να ανοίξει ο δρόμος του κοινωνικού φιλελευθερισμού στην πράξη και στην ουσία. Κανείς απ' το παλιό δεν εκφράζει ούτε γνωρίζει ούτε θέλει ούτε το θέλει ο λαός την επιθυμία του λαού και πολύ περισσότερο να την εφαρμόσει. Και οι νέες ιδέες υπάρχουν στο νέο αρχηγό, απομένει να το υλοποιήσει. Και θα αφήσουμε το λαό να αποφασίσει να διώξει τελείως το σάπιο, το παλιό, το αναχρονιστικό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ενάτη Συμφωνία του Μπετόβεν γίνεται 200 ετών!

Στις 7 Μαΐου 1824, στη Βιέννη, έλαβε χώρα ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στην παγκόσμια ιστορία της μουσικής: Η πρώτη παρουσίαση της Ενάτ...