Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΕΝΑΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΦΙΛΟΣ

Έφυγε ξαφνικά ένας αγαπημένος φίλος και ενεργός πολίτης του Δήμους, ο Κώστας Στρουμπούλος. Ο Αγαπημένος φίλος Κώστας ήταν συνταξιούχος δάσκαλος αλλά με μεγάλη ενεργό δράση στα πολιτιστικά δρώμενα του δήμου Βριλησσίων και όχι μόνο. 
Ίδρυσε τον Σύνδεσμο Αρκάδων Βριλησσίων, στον οποίο ήταν πρόεδρος από την ίδρυσή τους προσφέροντας από τον χρόνο, με μεράκι και αγάπη για τον τόπο του, τα Βριλήσσια και πάνω απ' όλα για την ιδιαίτερη πατρίδα του. Ακούραστος, παραγωγικός οδήγησε όλα τα χρόνια αυτά τον Σύνδεσμο και τα πολιτιστικά δρώμενα των Βριλησσίων με σεβασμό αξιοπρέπεια και ήθος. Αποτέλεσε πρότυπο προέδρου πολιτιστικού συλλόγου σ' ένα τόπο.
Εμείς είμαστε τυχεροί που γνωρίσαμε τον αγαπητό Κώστα από πολλά χρόνια γιατί για μας ήταν παράδειγμα για μίμηση, συμπεριφοράς και ηθικού ανθρώπου.
Ευχόμαστε ολόψυχα στη σύζυγό του και τον μοναχογιό του Χρήστο θερμότατα συλλυπητήρια, να είναι καλά και όλοι να τον θυμόμαστε με σεβασμό όπως κι εκείνος είχε.


ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...