Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Στόχος αγνώστων έγινε ο συμπολίτης μας Παναγιώτης Δημητρίου βγαίνοντας από το σπίτι του. Ο Παναγιώτης είναι Πρόεδρος της ΕΠΣΑ και πιθανολογείται ότι η επίθεση μάλλον από τους κόλπους του αθλητικού (;) χώρου είναι. Χειρουργήθηκε άμεσα στο πρόσωπο αλλά έχει ξεφύγει κάθε κίνδυνο.




 Η ΕΠΣΑ εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση.

Εκτός κινδύνου τέθηκε σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών, Παναγιώτης Δημητρίου. Ο κ. Δημητρίου -που νοσηλεύεται στο «Υγεία»- υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο πρόσωπο και πλέον όλα βαίνουν καλώς.


Τι ανακοίνωσε η ΕΠΣΑ

Από την μεριά της η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών ανακοίνωσε τα εξής:

Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Α., συνήλθε έκτακτα σήμερα ΤΡΙΤΗ 3/11/2009, με αφορμή την «δολοφονική» επίθεση αγνώστων κατά του Προέδρου της Ε.Π.Σ.Α. κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ τις πρωινές ώρες έξω από την κατοικία του. Η κατάσταση της υγείας του προέδρου εξελίσσεται ομαλά. Αποδοκιμάζουμε με τον πιο έντονο τρόπο την ενέργεια αυτή όπως και τους ηθικούς αυτουργούς που κρύβονται πίσω από αυτή την άνανδρη επίθεση.

Η πρωτοφανής αυτή πράξη βίας δεν θα σταματήσει τις προσπάθειές μας για την πρόοδο και την αναβάθμιση του αθηναϊκού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Η Διοίκηση της Ε.Π.Σ.Α. εκφράζοντας την αμέριστη συμπαράστασή της προς τον Πρόεδρό της κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και θέλοντας να δηλώσει τον αποτροπιασμό της για την ενέργεια αυτή, που αποτελεί επίθεση εναντίον του συνόλου του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, αποφασίζει την αναστολή όλων των Πρωταθλημάτων της (κατηγοριών και υποδομής) καθώς και το κλείσιμο των γραφείων της, από σήμερα μέχρι την ΔΕΥΤΕΡΑ 9/11/2009.

Καλούμε όλους τους αρμόδιους πολιτειακούς και αθλητικούς φορείς να λάβουν όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα ώστε οι εμπνευστές και εκτελεστές τέτοιων αποτρόπαιων πράξεων να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη.



Εμείς, Ο ΠΕΡΙΗΓΗΤΗΣ, ευχόμαστε στο φίλο Παναγιώτη γρήγορη ανάρρωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...