Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΝΟΙΞΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΗΜΕΡΑ

Σε ανοιχτό πόλεμο εξελίσσεται η υπόθεση της Αγίου Αντωνίου. Στο δημοτικό συμβούλιο που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα έχουν παρέμβει κάτοικοι, επαγγελματίες ακόμη και δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Χαλανδρίου διαμαρτυρόμενοι γαι την κατασκευή του δρόμου με τις προδιαγραφές που όρισε ο δήμαρχος.
Να θυμίσουμε ότι εμείς από το χώρο αυτό είχαμε προειδοποιήσει και είχαμε εντοπίσει προ πολλού τα θέματα που θα δημιουργηθούν κι αυτό από την έλλειψη συντονισμού και συνεργασίας μεταξύ των ενδιαφερομένων ακόμη και με το δήμο Χαλανδρίου.
Το γεγονός ότι ο δήμος Βριλησσίων προχώρησε σε μια μελέτη, την οποία δεν εγνώριζε ο δήμος Χαλανδρίου ούτε και οι ενδιαφερόμενοι χωρίς την σύμφωνη γνώμη όλων φέρνει δυσάρεστοι αποτελέσματα και είχαμε πει και πρόσφατα ότι τελικά μπορεί όλο το έργο να τιναχθεί στον αέρα. Το ενδεχόμενο της προσφυγής από οποιαδήποτε πλευρά στη νομική - δικαστική διερεύνηση θα έχει πιθανότατα ως αποτέλεσμα την παύση των εργασιών και την μεγάλη καθυστέρηση αφού θα αναγκαστουν όλα τα ήδη τελειωμένα έργα στο δρόμο που έγιναν με ορισμένες μελέτες θα αναθεωρηθούν κι επομένως θα προσωρήσει και ο ένας δήμος και ο άλλος σε νέες μελέτες.
Αυτά γίνονται όταν υπάρχει αυταρχισμός και έλλειψη δημοκρατίας!!
Προς γνώση και συμόρφωση λοιπόν.
Αν ο δήμαρχος προχωρήσει στηριγμένος στη δεδομένη πλειοψηφία του στο δημοτικό συμβούλιο, θα είναι η αρχή μεγάλων γεγονότων για την πόλη. Οι δημότες και οι πολίτες δεν θα ανεχθούν περισσότερη πίεση ή αυταρχικές λογικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...