Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

Η ΠΟΡΕΙΑ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ Β' ΛΥΚΕΙΟΥ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Με σύνθημα '3ο ΛΥΚΕΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΒΟΛΕΣ' οι μαθητές του Β' Λυκείου προέβησαν σε πορεία διαμρτυρίας, όπως είχαν προγραμματίσει, σήμερα στις 11.30.
Οι μαθητές άφησαν τα μαθήματα και οργανωμένα, διέσχισαν σχεδόν όλη την πόλη, πέρασαν από το Α' Λύκειο όπου και άλλοι μαθητές του Α' Λυκείου προστέθηκαν στη πορεία και όλοι μαζί βρέθηκαν στο δημαρχείο.
Εκεί με τα πανώ και τα συνθήματά τους εισήλθαν στον αύλειο χώρο του δημαρχείου. Ο Δήμαρχος ζήτησε να επιλέξουν οι μαθητές 10 από το σύνολο και να τους δεχθεί στο γραφείο του. Μετά από λίγο αλλάζοντας την απόφασή του κατέβηκε, μίλησε στους μαθητές, λέγοντάς τους ότι η υπόθεση του Γ' Λυκείου χειρίζεται προς την σωστή κατεύθυνση και ότι προσπαθούν να εκτελεσθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται. Η εκτίμηση των μαθητών είναι ότι η δήλωση του δημάρχου ήταν η ίδια με αυτή που έκανε την περασμένη Κυριακή στην εκδήλωση της Ένωσης Γονέων του Δή μου στην πλατεία Αναλήψεως.
Οι μαθητές αφού κάθησαν στο δημαρχείο επι μια περίπου ώρα απεχώρησαν και επανήλθαν σο σχολείο τους να συνεχίσουν το μάθημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...