Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΛΩΛΑΣ: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΡΓΛΑΒΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΑΠΟ ΤΟ 'ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΗΣ'

Ο επικεφαλής της παράταξης “Βριλήσσια, Ανθρώπινη Πολιτεία” Σταμάτης Λώλας εξέφρασε και γνωστοποίησε την αντίθεσή του και την αντίθεση της παράταξής του στην “εργολαβοποίηση”, όπως τη χαρακτήρισε, των δημοτικών υπηρεσιών οι οποίες διέπονται από καθεστώς ανταποδοτικού χαρακτήρα.



Η δήλωση αυτή έγινε με αφορμή την έγκριση ανάθεσης της υπηρεσίας οδοκαθαρισμού από ιδιωτική εταιρία, κάτι που συμβαίνει τα τελευταία 7 χρόνια. Αρνούμενος να δεχτεί την άποψη του δημάρχου πως το 2002 ο οδοκαθαρισμός είχε σημαντικό πρόβλημα και πως σήμερα παρά τα όποια παράπονα παρουσιάζει πολύ ικανοποιητική εικόνα, άσκησε κριτική στη φιλοσοφία προσλήψεων στο δήμο, αναρωτήθηκε δε εάν η διοίκηση θα κάνει outsourcing και για τις τεχνικές υπηρεσίες αποκλειστικά σε ιδιώτες μελετητές.


Ο κ. Λώλας προσέθεσε πως η πολιτική αυτή εξυπηρετεί τα συμφέροντα του ιδιώτη και όχι τα συμφέροντα της πόλης, ενώ τόνισε την ανάγκη καλύτερης εποπτείας από το δήμο σε περιπτώσεις όπου παρατηρείται πτώση της παραγωγικότητας.

Πρότεινε δε στο δήμαρχο να λάβει σοβαρά υπόψιν του τη μελέτη του κ. Χρηστάκη για τον αριθμό των υπαλλήλων και την κατανομή του έργου τους με σκοπό την εξοικονόμηση χρημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ενάτη Συμφωνία του Μπετόβεν γίνεται 200 ετών!

Στις 7 Μαΐου 1824, στη Βιέννη, έλαβε χώρα ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στην παγκόσμια ιστορία της μουσικής: Η πρώτη παρουσίαση της Ενάτ...