Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

«Χριστούγεννα στο Χαλάνδρι»

Ο Δήμος Χαλανδρίου έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια μια ξεχωριστή παράδοση και έναν θεσμό, τον οποίο, ο κόσμος έχει αγκαλιάσει με ιδιαίτερη θέρμη: Τα Χριστούγεννα στο Χαλάνδρι!



Και επειδή οι άγιες ημέρες των Χριστουγέννων είναι για τα παιδιά οι πιο μαγικές στιγμές του χρόνου, το Χαλάνδρι για άλλη μια φορά, ετοιμάζει τις γιορτές έτσι όπως τις ονειρεύονται τα παιδιά! Μαγικές, παραμυθένιες και με πολύ, μα πάρα πολύ, παιχνίδι!


Θέλουμε όλα τα παιδιά στο Χαλάνδρι, να νιώσουν τη λάμψη, τη μαγεία και την ομορφιά των παραμυθιών. Θέλουμε, έστω για λίγο, τα παιδιά να βγουν από το υποχρεώσεις του σχολείου και των μαθημάτων τους και να χαρούν το παιχνίδι, να χαμογελάσουν και να διασκεδάσουν με την ψυχή τους.


Στις 5 Δεκεμβρίου, παραμονή της εορτής του Αγ. Νικολάου ως πολιούχου της πόλης μας, άρχισαν οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις με το «Άναμμα» του Χριστουγεννιάτικου δένδρου στην Κεντρική πλατεία. Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις θα διαρκέσουν έως και 6 Ιανουαρίου 2009, έχοντας επίκεντρο την Κεντρική πλατεία της πόλης, τους πεζόδρομους του εμπορικού κέντρου και τον σταθμό του μετρό Χαλανδρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...