Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

SOS ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ

αγαπητοί φίλοι,



πρώτα απ' όλα, επιτρέψτε μας να σας ευχαριστούμε που μας τιμήσατε με την παρουσία σας στο φετινό χριστουγενιάτικο bazaar μας.
το να σας γνωρίζουμε από κοντά, αλλά και να ξαναβλέπουμε όσους από εσάς ήδη γνωρίζουμε, μας δίνει μεγάλη χαρά. ελπίζουμε να περάσατε όμορφα και να αποκτήσατε μια προσωπική άποψη για το έργο του συλλόγου μας.
θέλουμε να σας ενημερώσουμε για τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να μαθαίνετε τα νέα μας. εφόσον, λοιπόν, χρησιμοποιείτε ηλεκτρονικούς υπολογιστές σας γνωστοποιούμε τους συνδέσμους μέσω των οποίων μπορείτε να γνωρίζετε για τις διάφορες αγγελίες (χάθηκαν, βρέθηκαν, ζητούν σπίτι για υιοθεσία ή προσωρινή φιλοξενία κλπ κλπ).


*** http://socialservicevrilissia.ning.com/profile/SOSAdhespotaVrilesshion


*** http://www.facebook.com/pages/SOS-ADESPOTA-VRILISSION-SOS-Adespota-Brilession/131501031987?ref=mfγια οτιδήποτε αφορά τις δραστηριότητές μας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε σε αυτό το mail address,
είτε στις ιστοσελίδες μας,
είτε στο τηλέφωνο 6973-024.266 (που αφορά κυρίως αγγελίες υιοθεσιών),
είτε στο τηλέφωνο του συλλόγου μας 6976-266.620
κι αν ποτέ χρειαστεί να μας τηλεφωνήσετε και δεν έχετε μαζί σας κάποιο από τα νούμερά μας, καλέστε στον Δήμο Βριλησσίων (υπηρεσία Εξυπηρέτησης του Πολίτη) και ευχαρίστως θα σας το δώσουν.
ευχόμαστε καλές γιορτές σε σας και τα αγαπημένα σας ζωάκια και σας θυμίζουμε ότι ΟΛΟΙ μπορούν να βοηθήσουν για να γίνει η ζωή των αδέσποτων λίγο καλύτερη.


με εκτίμηση,

SOS Αδέσποτα Βριλησσίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...