Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ: ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝ...

Στη σημερινή συζήτηση στο ΡΑΔΙΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ με τους Γιώργο Παναγόπουλο και Νίκο Ζήση ο κ. Πολίτης επανέλαβε και πάλι οτι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος στα Βριλήσσια αν παραμείνει ο δήμος όπως είναι σήμερα και δεν υπαχθεί στο καθεστώς ενός Καποδιστριακού. Σ' αυτή την περίπτωση και αν κληθεί από κάποιον να συμμετέχει ως σύμβουλος θα συμμετέχει χωρίς να βάζει προαπαιτούμενο την όποια κομματική δέσμευση.
Είπε, ακόμη, ότι η σημερινή διοίκηση του δήμου είναι άτολμη και αδύναμη. Δεν προκαλέι τη λύση κανενός ζητήματος, δεν συνεργάζεται με την αντιπολίτευση και ότι τα προβλήματα έχουν συσσωρευθεί από την ατολμία και αδιαφορία της διοίκησης.
Κατηγόρησε , επίσης, τη διοίκηση ότι αδράνησε στη περίπτωση της ίδρυσης του Γ΄Λυκείου και προέβλεψε ότι δεν θα έχουμε Λύκειο πριν τα πέντε χρόνια.
Για τον Καποδίστρια είπε ότι δεν συμφωνεί με την συνένωση των Βριλησσίων με το Χαλάνδρι, τονίζοντας ότι θα αποτελέσει πλήγμα για το δήμο Βριλησσίων η περίπτωση αυτή. Βλέπει τη διεύρυνση του δήμου Βριλησσίων με την προσάρτηση του Πατήματος 1 απ[ό το Χαλάνδρι που δικαίως ζητείται από το δήμο Βριλησσίων από πολλά χρόνια και άφησε να εννοηθεί ΄τοι με το Δήμο Χαλανδρίου θα πρέπει να επέλθει συμφωνία σε ό,τι αφορά το κοιμητήριο, συμμετέχοντας ο δήμος Βριλησσίων στη λειτουργία του.
Τόνισε ότι θα πρέπει να ανοίξει ο διάλογος για τον Καποδίστρια ώστε να διαμορφωθούν συνθήκες ομαλής μετάβασης στο νέο καθεστώς ενώ να εξασφαλιστεί ταυτόχρονα η απαιτούμενη χρηματοδότηση σε όλα τα φλέγοντα ζητήματα της πόλης που άφησε να κυλίσουν χωρίς παρεμβάσεις η σημερινή διοίκηση. Τόνισε ότι η διαιώνιση των προβλημάτων του δήμου οφείλεται στην απουσία βούλησης του σημερινού δημάρχου, για τον οποίο εξέφρασε την άποψη ότι έκλεισε ο κύκλος του και ότι δεν θα συμμετέχει στις ερχόμενες εκλογές. Στήριξε, δε , αυτό και στο λόγο ότι ο σημερινός δήμαρχος υποστήριξε με πάθος την υποψηφιότητα της κ. Μπακογιάννη κι αυτό αποτέλεσε έναν ακόμη αρνητικό παράγοντα στο ενδεχόμενο της επανυποψηφιότητάς του.
Επανέλαβε ακόμη μια φορά ότι η σημερινή μείζονα αντιπολίτευση πάσχει, δεν παρεμβαίνει όπως έπρεπε και κατ' αντιστοιχία με την περουσία της στο δημοτικό συμβούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...