Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΑΝΙΑΤΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

THN ΠΕΜΠΤΗ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 08.30 ΤΟ ΠΡΩΙ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΞΕΝΟΦΩΝ ΜΑΝΙΑΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ

Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ξένος Μανιατογιάννης μιλά στο Ράδιο Βριλήσσια εφ' όλης της ύλης του σχεδίου Καλλικράτης την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010 στις 08.30 το πρωί.
Ο σύμβουλος της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου και επί χρόνια στενός συνεργάτης του επικεφαλής της, Σταμάτη Λώλα, θα τοποθετηθεί για το πολιτικό και θεσμικό πλαίσιο του σχεδίου της προτεινόμενης διοικητικής μεταρρύθμισης.
Ο Ξένος Μανιατογιάννης θα κληθεί από τους Γιώργο Παναγόπουλο και Νίκο Ζήση να απαντήσει καθαρά και για το μείζον θέμα της συνένωσης της πόλης μας.
Με ποιούς Δήμους πρέπει να πάμε και με ποιούς όχι; Και γιατί;
Καλούμε τους δημότες και όλα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ολόκληρη την ηλεκτρονική κοινότητα να παρέμβει και να διατυπώσει τα ερωτήματά της για τον κ. Ξένο Μανιατογιάννη που θα υποβληθούν κατά απόλυτη προτεραιότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ενάτη Συμφωνία του Μπετόβεν γίνεται 200 ετών!

Στις 7 Μαΐου 1824, στη Βιέννη, έλαβε χώρα ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στην παγκόσμια ιστορία της μουσικής: Η πρώτη παρουσίαση της Ενάτ...