Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

'SOS ΑΔΕΣΠΟΤΑ'

Η επικεφαλής των υιοθεσιών του συλλόγου SOS ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ, έστειλε σήμερα 18/1/10 την παρακάτω ενημέρωση. Σας την κοινοποιούμε με την ελπίδα ότι κάποιος από εσάς θα μπορούσε ίσως να βοηθήσει.



ΔΕΝ ΖΗΤΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ! Ελπίζουμε μόνο να βοηθήσετε όλοι όσο και όπως μπορείτε, προκειμένου να σωθούν κάποια ζωάκια που θα πληρώσουν άδικα με ξεσπίτωμα, είτε υιοθετώντας, είτε φιλοξενώντας, είτε κοινοποιώντας σε φίλους και γνωστούς το θέμα αυτό.


Για οποιαδήποτε βοήθεια μπορείτε να προσφέρετε, παρακαλούμε επικοινωνήστε τηλεφωνικώς ή με sms στο νούμερο 6973 024 266 ή γράψτε email στη διεύθυνση syllogos.adespota.vrilission@gmail.com


Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για το χρόνο που διαθέτετε να διαβάσετε την ενημέρωση αυτή._____________________________________________________________


«Μίλησα με την κυρία Μπάκα που πέρσι υιοθέτησε από μας την Κορίνα. Μετακόμισε το καλοκαίρι του 2009 σε κτήμα στην Κερατέα, έχοντας 30 σκυλιά.


Ο γείτονάς της (είναι ο μοναδικός στην περιοχή – άλλα σπίτια τριγύρω δεν υπάρχουν), την τρέχει στα δικαστήρια. Η κυρία Μπάκα νοικιάζει το σπίτι αυτό. Το επόμενο δικαστήριο είναι αρχές Φεβρ 2010. Η Αστυνομία και το Υγειονομικό έκαναν έλεγχο πριν λίγες μέρες και θα επανέλθουν τέλος Ιανουαρίου.


Έως τότε πρέπει να έχει βολέψει τα 20 από τα 30 σκυλιά της. Ψάχνει να βρει χώρο φύλαξης για περίπου 2 μήνες, διότι έχει ήδη βρει νέο τόπο διαμονής και σε 2 μήνες που θα πάει εκεί θέλει να ξαναπάρει όλα τα σκυλάκια της μαζί της.


Εάν βρεθούν καλά σπίτια, για μερικά από τα σκυλιά, δεν είναι αρνητική να τα δώσει για υιοθεσία. Μεταξύ των πολλών, έχει κι 1 μικρόσωμο ημίαιμο θηλυκό JACK RUSSEL και ένα αρσενικό καθαρόαιμο POINTER.


Της είπα πως θα πάρουμε πίσω την Κορίνα για όσο διάστημα χρειάζεται.


Επίσης, με παρακάλεσε εάν μπορούμε να την βοηθήσουμε να προωθήσει μερικά από τα σκυλάκια για υιοθεσία (δλδ να πάμε Κερατέα να τα φωτογραφίσουμε κλπ). Οικονομικά είναι σε απελπιστική κατάσταση, ούτε λεφτά για τηλέφωνο δεν υπάρχουν…»

SOS Αδέσποτα Βριλησσίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ενάτη Συμφωνία του Μπετόβεν γίνεται 200 ετών!

Στις 7 Μαΐου 1824, στη Βιέννη, έλαβε χώρα ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στην παγκόσμια ιστορία της μουσικής: Η πρώτη παρουσίαση της Ενάτ...