Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

ΤΡΙΤΗ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010 Η ΕΚΠΟΜΠΗ 'ΑΚΟΥΣΑ, ΕΙΔΑ, ΜΕΤΑΦΕΡΩ'


Την Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2010, στις 10.00-11.00 το πρωϊ θα μεταδοθεί η εκπομπή 'ΑΚΟΥΣΑ, ΕΙΔΑ, ΜΕΤΑΦΕΡΩ' στο ΡΑΔΙΟΠΕΡΙΗΓΗΤΗΣ, http://www.operiigitis.listen2myradio.com/

Ειδήσεις, σχόλια της επικαιρότητας της πόλης θα ακουστούν για την ενημερωσή σας.
Στείλτε τα μηνύματά σας τις παρατηρήσεις σας τις κριτικές σας, στο operiigitis@gmail.com ή ακόμη και πάνω στην ιστοσελίδα του ΡΑΔΙΟΠΕΡΙΗΓΗΤΗΣ.
Ακόμη στείλτε τα μηνύματά σας και επικοινωνείστε μαζί μας για οποιοδήποτε πρόβλημά σας μέσα από την καθημερινότητά σας μέσα στη πόλη.

Για μια ώρα μαζί σας για όλα αυτά που συμβαίνουν στη πόλη.
Στις 11.00 θα ακολουθήσει η εκπομπή 'ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ' με ειδήσεις και σχόλια από την οικονομική επικαιρότητα και εξελίξεις στη χρηματιστηριακή αγορά στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.
Στείλτε τις ερωτήσεις και ό,τι αφορά τα οικονομικά και το χρηματιστήριο στο operiigitis.@gmail.com ή και στην ιστοσελίδα του ΡΑΔΙΟΠΕΡΙΗΓΗΤΗΣ, πάνω ακριβώς στο ραδιόφωνο.

Το ΡΑΔΙΟΠΕΡΙΗΓΗΤΗΣ είναι ακόμη μια προσπάθεια να φέρουμε τα νέα και την επικαιρότητα κοντά σας και να αναπτύξουμε ένα παραγωγικό δίαυλο επικοινωνίας μαζί σας. Το τοπικό και όχι μόνο ραδιόφωνο Ο ΠΕΡΙΗΓΗΤΗΣ συμπληρώνει τις γνώσεις και την ψυχαγωγία σας.

Τρίτη 10.00-11.00 'ΑΚΟΥΣΑ, ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΩ'.
Τρίτη 11.00-11.15 'ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ' στο
http://www.operiigitis.listen2myradio.com/ ή ακόμη και από τις ιστοσελίδες του ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ, http://www.operiigitis.blogspot.com/ και http://www.operiigitisv.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...