Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗ

Στη Δικαιοσύνη προσέφυγε ο αντιδήμαρχος Βαγγέλης Λέκκας, καταγγέλλοντας πλαστογραφία της υπογραφής του σε υποτιθέμενη «καταγγελία» του κατά του Δήμου Χαλανδρίου στην Περιφέρεια Αττικής, τον Δεκέμβριο του 2008.


Το σχετικό έγγραφο κοινοποιήθηκε στον Δήμο Χαλανδρίου στις 28 Ιανουαρίου του 2010, και ο κ. Λέκκας προσήλθε την επομένη στο αστυνομικό τμήμα Χαλανδρίου, προκειμένου να καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου για πλαστογράφηση της υπογραφής του.


Ο κ. Λέκκας, έκανε λόγο για απόπειρα συκοφάντησης του ιδίου αλλά και όσων αναφέρονται στην «καταγγελία», συνδέοντας το περιστατικό με τις επικείμενες εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και την απόπειρα να πληγεί ο Δήμαρχος Γρηγόρης Χαλανδρίου και ο συνδυασμός που έχει την εμπιστοσύνη των πολιτών του Χαλανδρίου, τα τελευταία οκτώ χρόνια.


Η δημοτική αρχή δηλώνει αποφασισμένη να μην επιτρέψει να διολισθήσει η προεκλογική μάχη στη χυδαιότητα και το ψέμα, και θα κρατήσει ψηλά τη σημαία της σχέσης εμπιστοσύνης με τους πολίτες του Χαλανδρίου, που κερδήθηκε καθημερινά όλα αυτά τα χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...