Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2010

ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Οι αποφάσεις και οι ανακλήσεις στις αποφάσεις έρχονται και πηγαίνουν από τη πλευρά της διοίκησης του δήμου.
Η σημερινή διοίκηση άγεται και φέρεται κατά το δοκούν αλλά και επηρεαζόμενη από πρόσωπα και καταστάσεις κάθε φορά.
Μας αναφέρθηκε και το διασταυρώσαμε το γεγονός, ότι τμήμα δραστηριότητας του δήμου εδόθη εντολή να ενταχθεί στη τεχνική υπηρεσία του δήμου. Ο προϊστάμενος της υπηρεσίας εξέδωσε εντολή να ενταχθεί στην υπηρεσία του τμήμα των εργαζομένων, οι οποίοι σημειωτέον δεν επιθυμούσαν αυτή την εξέλιξη, και δεν υπάκουσε κανείς.
Έγιναν παρεμβάσεις στο δήμαρχο, εκείνος αδράνησε και το θέμα έφτασε εργαζόμενοι να μην γνωρίζουν που ανήκουν.
Μπροστά στο φαινόμενο αυτό ο δήμαρχος ανακαλεί τη ληφθείσα απόφαση και οι αργαζόμενοι επανέρχονται στη διεύθυνση περιβάλλοντος όπου και ήταν.
Η αιτιολόγηση αρχικά για την μετακίνηση ήταν εν όψει της δημοσιεύσης του νέου οργανισμού και παρ' όλο που δημοσιεύθηκε η κατάσταση δεν έχει ξακαθαρίσει. Οι εργαζόμενοι τελούν σε σύγχυση αλλά και οι υπηρεσίες και υπολειτουργούν και δείχνουν αλλά και είναι σε πλήρη αποσυντονισμό.
Η δημοτική αρχή δεν είναι σε θέση να διαχειρστεί τη κατάσταση αλλά αποφασίζει, ανακαλεί αναλόγως με ποιόν συζητά και ποιού το χατήρι πρέπει να κάνει.
Αυτό όμως ούτε καν διαχείριση δεν λέγεται. Οι εργαζόμενοι είναι άκρως δυσαρεστημένοι με την όλη κατάσταση και βέβαια θεωρούν απόλυτα υπεύθυνο τον δήμαρχο, ο οποίος δεν έχει τον έλεγχο στα χέρια του και άγεται και φέρεται αναλόγως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...