Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ -ΝΕΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ

Ο Δήμαρχος Χαλανδρίου Γρηγόρης Επαμ. Ζαφειρόπουλος επέλεξε τους νέους αντιδημάρχους για την περίοδο 4/1/2010 έως 31/12/2010.



Συγκεκριμένα οι νέοι αντιδήμαρχοι είναι :


• Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Δημοτικής Συγκοινωνίας, παρέμεινε ο κ. Ανδριανάκης Μύρων ο οποίος ορίστηκε και αναπληρωτής δήμαρχος.


• Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών, ο κ. Ζανιδάκης Κωνσταντίνος στη θέση της κ. Μπασιάκου Περσεφόνης – Ευαγγελίας.


• Αντιδήμαρχος Πόλεως, Δημοτικής Αστυνομίας και αρμόδιος για θέματα αδέσποτων και Αθιγγάνων, παρέμεινε ο κ. Συρμάνογλου Παντελής.


• Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Νεότητας, Παιδείας και Αθλητισμού ο κ. Λέκκας Βαγγέλης στη θέση του κ. Νόμπελη Ζαχαρία.


• Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και αρμόδιος για το Νεκροταφείο, ο κ. Κόσσυβας Μιχάλης στη θέση του κ. Βάσιου Παναγιώτη.


Ο Δήμαρχος Χαλανδρίου νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τους απελθόντες αντιδημάρχους, κ.κ. Μπασιάκου Περσεφόνη – Ευαγγελία, Νόμπελη Ζαχαρία, Βάσιο Παναγιώτη, για το εξαιρετικό και πολύτιμο έργο που προσέφεραν κατά τη διάρκεια της θητείας τους με μοναδικό πάντα γνώμονα, την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής των πολιτών της πόλης του Χαλανδρίου. Επίσης εύχεται στους νέους αντιδημάρχους καλή επιτυχία στο έργο που ανέλαβαν να φέρουν εις πέρας Οι στόχοι που έχουν τεθεί είναι και παραμένουν υψηλοί, προκειμένου να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των δημοτών της πόλης μας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...