Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

ΡΑΔΙΟΠΕΡΙΗΓΗΤΗΣ

Από την ερχόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα εκπομπών του ΡΑΔΙΟΠΕΡΙΗΓΗΤΗ. Ήδη από την Πέμπτη εκπέμπουμε σε σταθερές ώρες και κάθε μια ώρα μικρό και συνοπτικό δελτίο με οικονομικά και χρηματιστηριακά νέα, ζωντανά, με αναφορές στα ξένα χρηματιστήρια, στον ξένο τύπο και εξελίξεις στα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Από τις δέκα το πρωϊ θα έχετε πλήρη και σαφή εικόνα για τις εξελίξεις στο χώρο των οικονομικών από τους συνεργάτες του ραδιοφώνου κάθε μια ώρα μέχρι το κλείσιμο του χρηματιστηρίου, στις πέντε το απόγευμα.
Παράλληλα θα έχουμε και εκπομπές ενημερωτικές για τα τοπικά μας νέα, τις εξελίξεις για τα δημοτικά του δήμου και των όμορων δήμων και θα υπάρχει σιγά-σιγά και δελτίο ειδήσεων σε συγκεκριμένες ώρες.
Το πρόγραμμα θα επεκταθεί και στο ΠΕΡΙΗΓΗΤΗΣ TV με συνεργάτες που θα αναλάβουν αυτόν τον τομέα.
Η δουλειά είναι αρκετή και ο ελεύθερος χρόνος περιορισμένος. Γι 'αυτό ζητούμε την κατανόησή σας αν υπάρξουν στην αρχή τουλάχιστον τεχνικά προβλήματα. Η προσπάθειά μας θέλουμε να αγγίξει το τέλειο, γιατί έχουμε απαιτήσεις πρώτα απ' τον εαυτό μας κι ύστερα από τους άλλους.

Ευχαριστούμε για τη βοήθειά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...