Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ

Ο Δήμος Χαλανδρίου σχεδιάζει να εφαρμόσει σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης στο Ιστορικό-Εμπορικό της πόλης.



Μετά την σύνταξη των σχετικών μελετών και την έγκριση τους από το δημοτικό συμβούλιο, απαιτείται να εκδοθεί απόφαση κανονιστικού περιεχομένου σχετικά με το Σ.Ε.Σ. για την χωροθέτηση, την κατηγοριοποίηση των θέσεων στάθμευσης, τις περιοχές εφαρμογής, – θέσεις κατοίκων, θέσεις επισκεπτών και θέσεις μικτής χρήσεις – τους όρους χρήσης των θέσεων, καθώς και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την έκδοση των ειδικών σημάτων(κάτοικοι, ειδικές θέσεις κτλ.),όπως επίσης και τον καθορισμό των τελών στάθμευσης.


Ο Δήμαρχος Χαλανδρίου, Γρηγόρης Επαμ. Ζαφειρόπουλος στο πλαίσιο της δημόσιας διαβούλευσης καλεί τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 στο Παλαιό Δημαρχείο (Γρ. Γυφτοπούλου 2), στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, τις Δημοτικές Παρατάξεις, τον Εμπορικό Σύλλογο, τα Αθλητικά Σωματεία, τους ενδιαφερόμενους φορείς αλλά και τους κάτοικους του Χαλανδρίου προκειμένου να ενημερωθούν και ν’ ανταλλάξουν απόψεις για το συγκεκριμένου θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...