Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ....

Άκρα μυστικότητα για την δημοσκόπηση που πρόκειται να κάνει ή ίσως να κάνει (σε εξέλιξη) υποψήφιος δήμαρχος για το δήμο. Προσπαθήσαμε να μάθουμε περισσότερα όμως δεν μάθαμε κάτι.
Πάντως είναι γεγονός ότι η πηγή που μας το μετέφερε είναι αξιόπιστη. Είναι βέβαιο ότι και η πηγή αυτή δεν ήξερε περισσότερα πράγματα.
Η ενέργεια αυτή πριν μάλιστα και από την τελική μορφή και ψήφιση του 'Καλλικράτη' ένα δηλώνει, ότι η σημερινή διοίκηση και η σημερινή αντιπολίτευση θέλουν να αφήσουν σε αδράνεια τους δημότες, θέλουν τους δημότες χωρίς πρωτοβουλίες. Όμως εκείνοι και ανησυχίες έχουν και αποφασισμένοι είναι όταν μάλιστα δεν περιμένουν τις εξελίξεις για τον 'Καλλικράτη' όπως η σημερινή διοίκηση και αντιπολίτευση.
Τις προθέσεις αυτές της ανάληψης πρωτοβουλιών δεν τις ξεχωρίζουμε από τα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών και των εκλογών ανάδειξης προέδρου στη Νέα Δημοκρατία, όπου η βούληση του λαού ήταν αντίθετη μ' αυτή που ήθελαν και επεδίωκαν άλλοι.
Θα μάθουμε περισσότερα και θα γράψουμε περισσότερα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...