Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΡΙΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥ 'ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ'...

Η υπόθεση της χρήσης των οικοδομικών τετραγώνων 365 και 366 από την εταιρεία που το έχει ενοικειάσει δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει σε ό,τι αφορά την ώχληση των κατοίκων στη περιοχή.
Οι κάτοικοι ακόμη αγωνίζονται να βρουν την ησυχία τους και όπως δηλώνουν προς κάθε κατεύθυνση είναι αποφασισμένοι να μην παραιτηθούν από τον αγώνα που κάνουν.
Κατά την άποψή τους η εταιρεία αυτή κάνει χρήση των αθλητικών αυτών εγκαταστάσεων που δεν προβλέπονται από τη σύμβαση που έχουν υπογράψει με το δήμο, παρανομώντας μάλιστα. Η χρήση ξεπερνά τα όρια του θορύβου και προκαλεί τη ζωή των κατοίκων στη γύρω περιοχή. Οι κάτοικοι έχουν δηλώσει πολλές φορές ότι ο δήμος δεν είναι σύμμαχός τους αλλά βρίσκεται πολύ κοντά με την εταιρεία προκαλώντας πολλά ερωτηματικά για τη σχέση αυτή.
Οι κάτοικοι έχουν κερδίσει μάλιστα και δίκες, όπως λέγουν, των οποίων οι αποφάσεις δεν υλοποιούνται. Τελευταία ο Εισαγγελέας είχε ζητήσει πληροφορίες για την υπόθεση αυτή και απο το δήμο και από τη Νομαρχία, που έδωσε την άδεια λειτουργίας στα πλαίσια των καταγγελιών των κατοίκων και της έρευνας που άρχισε. Το αποτέλεσμα αυτής της έρευνας δεν γνωρίζουμε ποιό είναι και αν είναι και δεν μπήκε σε κανένα συρτάρι για να δούμε τελικά ποιός έχει και δίκιο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ενάτη Συμφωνία του Μπετόβεν γίνεται 200 ετών!

Στις 7 Μαΐου 1824, στη Βιέννη, έλαβε χώρα ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στην παγκόσμια ιστορία της μουσικής: Η πρώτη παρουσίαση της Ενάτ...